Útok plný jedu na Neckáře: Hlavně, aby se zlaťáky sypaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Útok plný jedu na Neckáře: Hlavně, aby se zlaťáky sypaly

Nerozlučná dvojka prověřená časem
Nerozlučná dvojka prověřená časem (Foto pro Blesk - Rudolf Jurík)

Není tajemstvím, že zpěvák Václav Neckář (79) se potýká se zdravotními problémy. Po prodělání mrtvice se dlouho učil mluvit, teď už je na tom sice lépe, ale na rozhovory a všechny společenské akce s ním dochází jeho mladší bratr Jan Neckář (74). Fanouškům však přijde Honzova starost neupřímná a myslí si, že se chce na úspěšnějším bratrovi přiživit.

Václav brzy oslaví osmdesáté narozeniny a po všech zdravotních problémech, které zažil, by si možná měl užít trochu toho odpočinku. Přesně to samé si myslí i jeho fanoušci, kterým se zdá, že ho do společnosti tlačí právě mladší bratr Jan, který zatoužil po pozornosti. Nedávno se oba dva dostavili na premiéru filmu Němá tajemství, nicméně v polovině se oba dva zvedli a odešli, jak informoval deník Blesk. 

Václav Neckář: Po operaci prostaty vystoupil na Česko-Slovenském plese

Video se připravuje ...

„Ať už si užívá klidu doma, odpočívá a nenechává se pořád někam cpát svým bratříčkem. Hlavně, aby se zlaťáky sypaly," napsala fanynka do komentářů na Instagramu. „Poslední dobou je s ním ten jeho brácha všude. Všude ho postrkuje a vypadá, že ho i nutí do věcí, do kterých by se nejspíš zpěvák nehrnul. Je mi Václava líto,“ přidal se další. Jestli je Janova pomoc bratrovi skutečně upřímná, to ví nejspíš jen on sám.

Houby rostou, víme kde! Exotické nemoci v Česku. A Neckář v šoku, náhlá smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jarka Drahokoupilova
3. 3. 2024 • 09:10

Pro Inku zpěv, zpívat. zdravím 😄

Dianthos
6. 1. 2024 • 02:06

Copak vůbec nechápete, že to je Vaškova touha zpívat publiku? Bratr ho podporuje, pomáhá mu. Kdo tady říká, že je to nefér vůči publiku, když zpívá na playback a má problémy s motorikou, je s prominutím ho.vado! Přece každý fanoušek, který jde na Vaškův koncert, ví, v jakém je zdravotním stavu. A je rád, že ho vůbec vidí. Živého, spokojeného.
Copak nevíte, kolik našich špičkových zpěváků zpívalo na playback???
Zpěvák potřebuje ke štěstí své věrné publikum. Pokud vy k němu napatříte a hrajete si na nějakou nesmyslnou důstojnost v ústraní, tak se ještě máte od života co učit.

safinka59
13. 10. 2023 • 06:39

Snad všichni v Česku znají Neckáře z pohádky, znají jeho písničky...je určitě báječné, že se z nemocí oklepe a je schopný fungovat. Otázkou zůstává, jak ? Jsem si jistá, že mu nechce nikdo ublížit, ale poslední léta je na tom opravdu mizerně. Tento týden byl opět na obrazovce a věřte, pohled nelibý. Vyvalené oči, pusu otevřenou a těžce vztřebává otázku, aby byl schopen odpovědět. Snad ani moc nevnímá, kde je... několikrát hospitalizace a druhý den ho bratr postaví na pódium. Vždyť on sám není schopen si plánovat vystoupení, něco orga­nizo­vat.­..po­chopi­telně v zádech bratr, aby mu našeptal, podepřel ho...smutný pohled. Právě proto by měl Neckář přestat dělat ze sebe cvičenou opičku. Mimochodem, spívat na playback, kdy se zapomínají navíc slova , když je problém s motorikou je také nefér vůči lidem, co platí za vstupenky.
Ano, jeho bratr byl a zůstal nula. Ano, přiživuje se. Proto není divu, že lidé mají v srdci pouze Václava a chtějí si ho zachovat z minulosti jako drobného, šikovného umělce...nemoc se nikomu nevyhýbá, Václava zasáhla nejenom fyzicky, ale i psychicky a pohled jako na nesvéprávného je hodně nemilý. Vždyť život nekončí. Může využívat všech krás, odpočinku, lázní a hlavně, klidu. A pan bratr ať se snaží sám.

Danika
16. 9. 2023 • 22:05

Uživatel_5322118
16. 9. 2023 • 21:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.