Kubišová je nemocná a... VELKÝ STRACH O NECKÁŘE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kubišová je nemocná a... VELKÝ STRACH O NECKÁŘE!

Václav Neckář a Marta Kubišová
Václav Neckář a Marta Kubišová (M. Hykl, M. Rušinová, ara)

České plynárny vyřadily Martu Kubišovou (80) z provozu. Doma měla pár dnů zimu jako v morně, a tak ji skolila těžká chřipka. „Bolí mě svaly, dutiny, hlava, krk a mám rýmu,“ posteskla si zpěvačka. Má tak strach nejen o sebe, ale i o Václava Neckáře (79), na jehož kulatinách má vystoupit.

Žije v paneláku, a když se začalo ochlazovat, informovala se, kdy začnou v jejím bytě topit. „A bylo mi řečeno, že se topí až tehdy, když teplota třikrát po sobě spadne pod třináct stupňů,“ posteskla si deníku Aha! Marta. Doma v zimě vegetovala až do 16. října. „V ten den, to bylo pondělí, nám konečně začali topit... Bylo ale už pozdě,“ konstatovala zpěvačka, která do té doby onemocněla. 

Marta Kubišová: Bylo těžké nastartovat "novou" kariéru?

Video se připravuje ...

Teď do sebe cpe prášky a také zrušila všechny svoje aktivity. Musela se tudíž omluvit i ze křtu knihy Václava Neckáře, která vyšla k jeho 80. narozeninám a do níž mu kamarádka Marta samozřejmě přispěla. „Mrzí mě, že jsem tam nebyla! Ale já nevycházím ani se psem z domu,“ svěřila Kubišová. A jak dodala, doufá, že Václav všechny oslavy zvládne i přesto, že si toho v posledních dnech hodně nakládá.

Po několika dnech kurýrování už je ale zpěvačce o něco líp, a tak doufá, že v sobotu se bude moci zúčastnit zábavné rozhlasové show Tobogan a v neděli se chystá vystoupit v Divadle Hybernia na dvojkoncertu k Neckářově jubileu. Má na něm totiž s oslavencem zazpívat písničku Časy se mění. „To bych vylítla snad z kůže, kdybych se musela Vaškovi omluvit! A nebo kdyby bylo něco jemu,“ dodala Marta.

Marta Kubišová o listopadu 1989: Bála jsem se, že budu zpívat falešně

Video se připravuje ...

V ohrožení je i Hrad

Už vůbec si Kubišová neumí představit, že by nemohla 28. října na Hrad, kde má z rukou prezidenta Petra Pavla (61, na snímku) obdržet Řád Tomáše Garrigua Masaryka. „Tak to bych se vážně naštvala, kdyby mě tenhle den překazilo to netopící topení. Na Hrad se těším, je to pro mne čest a moc se těším, že se konečně pozdravím s panem prezidentem Pavlem, který má narozeniny ve stejný den jako já,“ řekla Aha! Kubišová. Oba se narodili 1. listopadu.



Přečtěte si
Uživatel_5513200
20. 10. 2023 • 16:00

Pokud vím, tak při chřipce rýma není...

emistan
20. 10. 2023 • 11:47

No je to fakt divné, ona za komančů nesměla nic a těší se na návštěvu u rozvědčíka.

Celebrity-chachacha
20. 10. 2023 • 10:47

A co takhle jeden malej přímotop. Nebo na něj nemá?

pravlast
20. 10. 2023 • 07:55

Nečekal bych že až natolik se právě Vy,Marto,můžete těšit na setkání s tak profláklým soudruhem a převlékačem kabátů.Ale možná to bude jen strach,z dalšího stíhání za dávné protesty proti komunistům,co dokáže tak zásadně měnit názory...Škoda takové kolaborace.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.