Není tajemstvím, že zpěvák Václav Neckář (79) se potýká se zdravotními problémy. Po prodělání mrtvice se dlouho učil mluvit, teď už je na tom sice lépe, ale na rozhovory a všechny společenské akce s ním dochází jeho mladší bratr Jan Neckář (74). Fanouškům však přijde Honzova starost neupřímná a myslí si, že se chce na úspěšnějším bratrovi přiživit.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám dceru po krvácení do mozku,je jí 54 let, potřebuje společnost a pocit že někam patří, sme rádi za každou návštevu,úsměv a pozdrav. Tak budme rádi že Vašek má tak skvělého brášku že mu pomáha ,postrčí a napoví. Někdy je nutná nápověda ,podpora a věřím že bez Jana by už nežil, potřebuje poblikum, činnost. Nenavážejtte se prosím do jejich života, nepomlouvejte a nekritizujte je , Jan je dobrý hudebník a věřím že i člověk, prosím...
Prosím vás,nesuďte podle svého nitra žumpy druhé.Moje maminka mě učila:Když nemůžeš říci o někom něco dobrého, tak mlč.Zkuste si to také zabudovat do své hlavičky
Pro pacienty po mrtvici a podobných nemocích je kontakt s lidmi důležitý. Kdyby to neměli, tak přestanou mluvit, chodit a začnou být antisociální. Je to takový druh terapie, ať už toho vypadá jak vypadá. Mnohokrát jsem zažil Václava na některých akcích samotného a působil bezprizorně. Je fajn že s ním Honza chodí. Lidi se na Vaška vrhají, třesku mu rukama, objímají a jsou až voražení a Vašek se v tom úleku z toho mnohdy nedokáže ani rozmluvit. Honza ho chrání. Ale zažil jsem Vaška i na akcích s jeho kamarády mimo branži a tam toho sice moc nenamluvil a má zpomalené reakce či reflexy, přátelé to po něm ani nechtěli, ale byl sám sebou a v pohodě.
Kdyby nešlo o peníze, ale o možnost, aby se Václav setkal s publikem, mohl by třeba 1x týdně vystoupit někde jako host, zazpívat na nějaké společenské akci. Jinak je jeho tahání po koncertech opravdu nedůstojné, může jeho bratr tvrdit, co chce.
Honza se o bráchu stará.Pokud by mu nebyl nablízku,tak by Václav spoustu věcí nezvládl.A že by měl Václav odpočívat,chodit na procházky a krmit holuby?Tak to by umřel .Bez pódia,diváků a hudby nemůže být.Nepomlouvejte jeho bráchu Honzu,bez něj by Václav nebyl schopen dát ani rozhovor.
Ano, jsem tehoz nazoru. Vaclava tohle drzi na nohou. Cely zivot na podiu a ted by mel cekat doma na smrt? Myslim, ze to jeho bratr nedela pro penize, ale z lasky k Vaclavovi. Vaclav neni dementni, kdyby to nechtel, tak by se nutit nenechal.
A ten jeho brácha, by byl bez Vaška kde? Jen ho využívá, asi jste nikdy nezažili člověka po mrtvici, proto píšete tady nesmysly! Já to zažívala 6 let. Jeho brácha vždy těžce nesl, že je Vašek dobrej, že zpívá, že ho mají lidi rádi, tak teď se vydává za milujícího bratra! On se neuměl chovat ani k ženám!
Kdyby Vašek přestal zpívat, byl by už dávno na pravdě Boží. Zpívání mu dává smysl života a sílu. Honza je pro něj nezbytnou oporou. Držím jim oběma palce.
vy co to tady píšete běžte všichni co proti panu Neckářovi a jeho bratrovi do zadní části těla. Vám také nikdo neříká jak máte žít, pro mne má bude mít jen obdiv a nic jiného, to vám nevadilo, když pán Lasica zemřel přímo na podiu? Je to jejich život a jejich jak já říkám jejich boj co dělají a jak žijí, chce ještě zpívat Václave tak do toho, já mít takového bratra klobouk dolů, že ho dostal do stavu jaký má, já a to mám bratra miliardáře, který se na mne urazil jen pro můj názor na něj, tak ať si trhne protézou, mé další rčení je žila jsem před tebou a budu žíti po tobě. Klidně ať náš Václav na podiu zemře. Je to jen a jen jeho a bratrova věc a ne vaše všech. Domluvila jsem, a klidně mne rozcupujte na kusy, já jsem teď tady napsala za celou dobu snad podruhé svůj názor, stejně vás číst nebudu, S bohem nenávistní idi.oti.
Rekla jste to naprosto uzasne. Sen kazdeho umelce, bavice, zpevaka je, aby kdyz uz, tak zemreli na podiu, ktere je jejich zivot. Smekam pred obema bratry. Nikdy jsem Vaclava jako zpevaka nemusela, ale ted mu fandim, at mu to zpiva jeste dlouho.
Měla jsem ho ráda, ale co teď s nim ten bratr nacvičuje je otřesné a neuctivé k němu samému. Copak to nikdo kolem něho nevidí,že je to už trapné,takový člověk má byt doma v klidu a ne ho vodit jak cvičeného medvěda po podiu.Ať se mu věnuje doma,chodí s ním ven,čte si s nim,povídá. Ale to nesype.