Vašek Neckář slaví »80«: Šíleně veselý princ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vašek Neckář slaví »80«: Šíleně veselý princ

Václav Neckář
Václav Neckář (Foto ara)

K nadcházejícím 80. narozeninám si Václav Neckář nadělil nejen dvojkoncert (22. října v pražském Divadle Hybernia), ale také novou píseň Snílek.

A aby toho nebylo málo, vytvořil si ještě knížku o sobě s názvem Šíleně veselý princ, kterou pokřtí už v pondělí.

Jitka Zelenohorská na pohřbu Yvonne Přenosilové: Vždycky jsme o sobě věděly

Video se připravuje ...

„Člověk může i v osmdesáti letech snít. Víte, já jsem se narodil ve válce, a chtěl bych, aby lidi měli čas bez válek,“ prozradil s hlubokou nadějí zpěvák pro primácký Showtime.

Václav Neckář: Po operaci prostaty vystoupil na Česko-Slovenském plese

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
14. 10. 2023 • 14:23

Miilé. když dospělý umí snít. Souvisí to snad i s tím konkrétním životem každého. Ne vždy se tato schopnost dokáže zachovat. Mám pocit, že čím více člověk zná svět a lidi v něm, čím více ví, co se skutečně děje – tím více jeho snění slábne až může uhynout.. Na malých dětech asi nejvíc vidět tu skutečnou bezprostřední radost ze života - pokud jsou zdravé, žijí v dobrých podmínkách s milujícími rodiči. Mají ještě málo poznání o této Zemi a životě na ní, o lidech - nejsou tím vším zatíženy, což je pro ně dobře.. Hodně zdraví a síly do dalších dnů přeji panu Václavovi – hezké sny i dny. .

pravlast
13. 10. 2023 • 08:52

Václave,my,kdo si pamatujeme jak jsi roztancoval každý hit,tak my Tobě přejeme hodně dlouhou pohodu a k tomu zdraví,to proto že jěště pořád chceme poslouchat jak nádherně Ti "to" zpívá.Pozdravuje - Libor.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.