Kytarista Roman z Divokýho Billa: Riskoval uštknutí hadem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kytarista Roman z Divokýho Billa: Riskoval uštknutí hadem!

Ruku strčil do terária, aniž by tušil, jaké uvnitř číhá nebezpečí.
Ruku strčil do terária, aniž by tušil, jaké uvnitř číhá nebezpečí. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Strčil ruku do terária, aby nakrmil baziliška živým sarančatem. Jenže to kytarista Roman Procházka (42) z kapely Divokej Bill netušil, že spolu s ním je uvnitř pět jedovatých hadů a číhají na kořist.

Pojmenovali po něm novou desku, a tak se rozhodli ho i finančně podpořit. Divokej Bill chce pražské zoo ročně přispívat deset tisíc korun na baziliška zeleného. A svého svěřence byli všichni i navštívit. A nezůstalo jen u pozorování přes sklo – kytarista Roman se nechal vyhecovat a od chovatelky plazů Nataši Velenské (63) odvážně převzal pinzetu se sarančetem. Ruku strčil několikrát do terária a baziliška krmil z ruky.

Malátného z Chinaski nepustili do letadla: Rodina musela odletět na dovolenou bez něj!

Video se připravuje ...

„Sarančata mi nevadí, nemám žádnou fóbii, mám rád i pavouky,“ svěřil Aha! Procházka. „Ani hadů se nebojím. Jsou naopak strašně příjemní, ale zrovna v tomhle teráriu žádní jedovatí ani nebyli, takže to bylo v pohodě,“ vtipkoval. Chovatelka Velenská ho ale záhy vyvedla z omylu.

Láďa Křížek o sporech v kapele Citron: Jak to bylo po smrti Radima Pařízka

Video se připravuje ...

„Spolu s baziliškem je uvnitř pět jedovatých hadů křovinářů. Jsou schovaní, jsou to číhači,“ vysvětlila a překvapenému kytaristovi hned dokázala, že jsou uvnitř. „Jsou tu tři žlutí a dva zelenorůžoví. Když poklepu na tuhle plechovku, bazilišek ke mně přijde a můžu krmit. Kdyby byl támhle nahoře, tak tam strkat ruku nebudu!“ popsala Nataša. A dodala: „Vždycky je to chyba lidí, ne zvířat!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.