Olga Šípková (54): MASIVNÍ KRVÁCENÍ DO MOZKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Olga Šípková (54): MASIVNÍ KRVÁCENÍ DO MOZKU!

Olga Šípková přiznala, že prodělala mrtvici.
Olga Šípková přiznala, že prodělala mrtvici. (reprofoto Česká televize)

Olga Studničková Šípková (54) neobvykle otevřeně promluvila o prodělané mrtvici a následném přibírání na váze. „Cvičila jsem svoji možná miliontou hodinu a odvezli mě do nemocnice s masivním krvácením do mozku. Půl roku jsem necvičila a tam jsem si strašně sáhla na dno," prozradila v Deníku.cz.

„Představ si, že se v jedenácti letech dozvíš, že jsi strašná, tlustá, ošklivá a nemožná. Nesmíš jíst. Takže si vytvoříš program "moje hodnota je, když trpím“ a "když nezhubnu, nebudu přijatá“. Na to jsem si přišla před rokem a půl, v době, kdy jsem byla totálně zastavená tím, co se stalo. Já jsem se zastavila, protože jsem ve svých 52 letech zažila mrtvici," šokuje Olga Studničková Šípková v talk show Miluše Bittnerové Na kafeečko.

Jak poznáte snadno a rychle příznaky mrtvice?

Video se připravuje ...

„Najednou jsi úplně odhalená. Nemáš cvičení, což byl do jisté míry také útěk, práci, jsi zastavená a přemýšlíš, jak jsi nesvá. Najednou začneš přibírat. Do toho všeho přišel přechod a najednou z měsíce na měsíc šest kilo nahoře. Ta hubená Olinka ze StarDance je najednou úplně pryč," okomentovala někdejší mistryně světa v aerobiku těžké životní období a dodává: „Po mrtvici bylo všechno úplně jinak, začala jsem se šíleně nepřijímat. Musela jsem znovu pracovat na přijetí. A trvá to dodnes. Není to lehká cesta, nejde to hned. Nepřijetí sama sebe je obrovské téma."

Olga Šípková: Jím zdravě, protože si chci život užít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
12. 11. 2023 • 10:35

Sportem ku zdraví!!!

Dianthos
7. 9. 2023 • 22:18

Olinko, buďte ráda, že jste mrtvici přežila, že se můžete hýbat, být tady pro své děti a manžela! Váhu neřešte! Jenom hlupák by posuzoval ženu v tomto věku podle hmotnosti. Takového jste si snad nevzala.

Martin Kos
7. 9. 2023 • 14:33

Teď nám tady bude vykládat po letech o její mrtvici -))

AHel
7. 9. 2023 • 09:12

Nežijte minulostí, že jste byla mistriní světa v aerobiku. To je minulost, žijte přítomností!!! Nebuďte zahleděná do sebe, máte děti, měla jste manžela, který s Vámi vychoval děti a pak jste se rozvedla...máte nového, tak to přeci musíte zvládnout a být silná...neřešte se. Na světě je tak hezky!!!!

AHel
7. 9. 2023 • 09:08

Podle paní Śípkové jsem cvičila v TV, když měla ranní cvičení, záhy se připojily i moje malinkaté holčičky - jsou rok po sobě ( cca rok 1995-97) a nabíjelo mě to na celý den. Je mi líto, že sportovec dostane mrtvici. Tak je asi poraněná duše, nevím, kde se to v ní vzalo.... blbé dětství? krásná žena, úspěšná.... možná proto.Moc se řešíte, s tou váhou blbnete. Lidé Vás přijmou i jako baculku, jde o to jaká jste uvnitř, zaberte na svém seběvědomí, máte být na co hrdá, tolika lidem jste vylepšila život, cvičení je radost, tak si jí také dovolte a užijte si to!!!!! Je škoda život takto promrhat pod antidepresivama!! Buďte statečná a jděte do toho.Jsou jiné hodnoty než hubenost a krása... ale to snad víte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.