Televizní moderátorka Gábina Lašková (33): V ohrožení vážné nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gábina Lašková (33): V ohrožení vážné nemoci

Na moderování se Gábina pečlivě připravovala, přesto byla nervózní.
Na moderování se Gábina pečlivě připravovala, přesto byla nervózní. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Gillette Venus, FTV Prima)

Po nečekaném únorovém vyhazovu ze zpravodajství na Primě přijala Gabriela Lašková (33) vůbec první nabídku na moderování. To ovšem není jediná pracovní příležitost, na kterou kývla...

Po více než dvouměsíční pauze se Gábina chopila moderování s natěšením, ale i respektem. „Byla jsem nervózní, myslím, že to bylo i hodně znát,“ přiznala Lašková, která ještě donedávna kvůli zpravodajství příliš podobných nabídek nebrala. Situace se ale změnila, a tak se jí musela přizpůsobit. „Hodně věcem jsem kvůli zpravodajství zavřela dveře, takže zatím zvažuju, jestli některé z nich znova neotevřít a nevrátit se k něčemu, co jsem dělala dřív,“ naznačila.

Zdá se ale, že v některých návratech už má jasno. Hned po moderování totiž Gábina zamířila rovnou na zkoušku oblečení. „Opráším přehlídkové molo a strašně se na to těším,“ přiznala bývalá Česká Miss 2013. Přestože pracovní nabídky jsou a po odchodu z Primy se jí prý částečně ulevilo, obdobnou nabídku na televizní moderování by pravděpodobně přijala. „Moje práce mně chybí. Měla jsem ji ráda a pro zpravodajství jsem žila, takže kdyby přišla nabídka, co by se mi líbila, nejspíš bych do toho šla,“ potvrdila Lašková.

Hrozba bulimie

Na první moderování po delší odmlce kývla také proto, že ji zaujal cíl celé akce. Značka Gillette Venus totiž spustila osvětovou kampaň Na vlastní kůži, kdy vyzvala české ambasadorky, aby se podělily o příběhy, jež se vepsaly do jejich kůže. A s jedním takovým se deníku Aha! překvapivě svěřila i sama Gábina.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

„Když jsem vstoupila do modelingu, slýchala jsem, že bych měla zhubnout. Když je vám patnáct let, neumíte si s tím vůbec poradit,“ vysvětlila, co bylo důvodem jejích komplexů. „Chtěla jsem být jako ty dokonalé modelky a zkoušela jsem všechno. Občas jsem se uchýlila i k těm nejméně zdravým formám hubnutí, jako bylo zvracení nebo hladovění,“ překvapila Gábina svou upřímností.



Přečtěte si
Lenka Horka
29. 4. 2023 • 17:28

Paní Lásková je krásná i bez diet. Je to škoda, že prostředí modelingu tak narušuje smýšlení mladých dívek

miroslava13
28. 4. 2023 • 12:20

pak ať se nediví,že se na ní diváci nechtějí dívat. Vypadá jako by prošla Dachau....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.