Naděje pro fanoušky Volhy! Natočí pokračování? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naděje pro fanoušky Volhy! Natočí pokračování?

Seriál Volha
Seriál Volha (ČSFD)

Česká televize v neděli večer odvysílala poslední díl úspěšné minisérie Volha. Diváci si v diskuzích přejí pokračování a podle zdrojů z Kavčích hor nejde o nereálnou možnost.

Kryštof Hádek (41) jako řidič televizní Volhy Standa Pekárek, Klára Melíšková (51) jako jeho maminka a Jiří Dvořák (56) jako vysoce postavený estébák u národa zabodovali. „Vedení televize je nadšené. Chtělo by pokračování, ale teď je důležité, co na to pan režisér,“ řekl nám zdroj z České televize.

Kulový Blesk: Seriál Volha je veřejnoprávní ojetina. Všechny ženy jsou v něm »dávačky«

Video se připravuje ...

V knižní předloze jsou ještě 90. léta, ta ale režisér Pachl reálně k natočení neviděl. „Je to období převlékání kabátů a deziluze. To už tady bylo několikrát zpracované. Tak jsme se rozhodli, že bude nejlepší to utnout v období revoluce...,“ řekl.



Přečtěte si
AHel
1. 5. 2023 • 23:19

žvaní se tam nesmysly, které se nikdy nekonaly, je to zbožné přání vykreslit za každou ceno socialismus jako hrozné zlo, teď se přece máme dobře....nelze přiznat, že to tak není.... tak se lživě vyžívají lidé, kteří to nezažili, či kteří byly na černé listině a tak mají jen černé naprosto zkreslené vzpomínky.....teď se na to každý divá přes prachy, hadry, cestování, vlastní nevychovanost a egocentrismus, nikoliv přes to, že na chatách byla pohoda, lidi si byli blízcí a pomáhali si, bylo veselo, byl čas na sportování, chození do kin, nikdo neřekl, nemám na tebe čas, lidi si byli blíže....níkdo nechodil k psychiatrovi, neládoval do sebe antidepresiva atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.