Naděje pro fanoušky Volhy! Natočí pokračování? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Naděje pro fanoušky Volhy! Natočí pokračování?

Česká televize v neděli večer odvysílala poslední díl úspěšné minisérie Volha. Diváci si v diskuzích přejí pokračování a podle zdrojů z Kavčích hor nejde o nereálnou možnost.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
01. 05. 2023 23:19

žvaní se tam nesmysly, které se nikdy nekonaly, je to zbožné přání vykreslit za každou ceno socialismus jako hrozné zlo, teď se přece máme dobře....nelze přiznat, že to tak není.... tak se lživě vyžívají lidé, kteří to nezažili, či kteří byly na černé listině a tak mají jen černé naprosto zkreslené vzpomínky.....teď se na to každý divá přes prachy, hadry, cestování, vlastní nevychovanost a egocentrismus, nikoliv přes to, že na chatách byla pohoda, lidi si byli blízcí a pomáhali si, bylo veselo, byl čas na sportování, chození do kin, nikdo neřekl, nemám na tebe čas, lidi si byli blíže....níkdo nechodil k psychiatrovi, neládoval do sebe antidepresiva atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.