Jak české celebrity slavily Vánoce: Vacek s papírovým stromem, Janků se psem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jak české celebrity slavily Vánoce: Vacek s papírovým stromem, Janků se psem!

Heidi Janků
Heidi Janků (Foto Instagram.com, archiv H. Janků)

Kdyby byla soutěž o nejekologičtější vánoční stromeček, s přehledem by vyhrál Petr Vacek (57). Herec a vášnivý ekolog ho vystřihl z kartonu a nechal namalovat dětmi. Herec se pochlubil fotkami jejich domácího unikátu. „Tomáš Klus má eko stromeček . Byl bez větví, zralý do popelnice. Já jsem taky chtěl eko stromeček, ale šel jsem na to jinak,“ svěřil se táta čtyř dětí – dcery Hany (25) a synů Jonáše (26), Eliáše (15) a Benjamína (13).

Dokonce dal i návod, jak stromeček vytvořili. „Polepil jsem karton čtvrtkou a omaloval a vystřihl. A pak jsem nechal rodinu, aby si tam nakreslila, co libo. Vzhledem k věku dětí jsou některé dekorace pubertální až nepublikovatelné, ale celkem se to povedlo,“ pochvalovala si hlava rodiny. „Po Vánocích ho rozložím, schovám do prádelny a příští rok zase zazáří!“ dodal eko Vacek. Herci fanoušci stromek chválí. „Připomnělo mi to seriál Můj přítel Monk, kde měl Monk o Vánocích papírovou maketu vánočního stromečku,“ napsal jeden fanoušek.

Felix Slováček práskl, jak Heidi začínala s manželem, když byl ženatý se Špinarovou!

Video se připravuje ...

Heidi Janků: Štědrý den jen se psem

Už šesté Vánoce bez manžela Iva Pavlíka (†84) prožila letos Heidi Janků (60). Společnost jí dělal pouze věrný pětiletý knírač Eda a bylo jim spolu prý náramně dobře. Lidi jí nechyběli. „Byla jsem uštvaná koncertováním, a tak jsem nejela na svátky ani k mé rodině do Ostravy, ani k té Ivově do Lanškrouna. To, aby se nehádali,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. Doma si ozdobila stromeček, vyšňořila dům a vytvořila zákoutí s pečlivě zabalenými dárky. O svátcích odpočívala, chodila s Edou na procházky a užívala si to. „Na Silvestra o půlnoci už zpívám ve Špindlu a těším se. Vystupuju v Labužníkovi, který se bude bourat, takže to bude jeho poslední Silvestr,“ prozradila zpěvačka, která v horském středisku bude až do Nového roku. A poté odlétá do teplých krajin. Ke svým letošním kulatinám totiž dostala zájezd do Karibiku, konkrétně na ostrov Martinik. „Moc se těším, mám hodné přátele. Tenhle exotický výlet mi dali k šedesátinám. Moc si toho považuji,“ netají zpěvačka.

Karel Vágner na 60 Heidi Janků: Veřejné vyznání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.