Zemětřesení na Nově: Vznětlivá a podrážděná Studenková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zemětřesení na Nově: Vznětlivá a podrážděná Studenková

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Pluska.sk: Emil Vaško)

Jarní sezona Ordinace v růžové zahradě 2, která na Voyo odstartuje po Novém roce, bude opět nabitá. Fanoušci se mohou těšit zejména na hvězdnou posilu v osobě Zdeny Studenkové (68).

Diváci, kteří by tipovali, že si herečka v Ordinaci zahraje lékařku, budou ale překvapeni. „Do Kamenice přijíždím jako Lívia. Je to žena silná a sebevědomá, přesto v současné chvíli s ohledem na to, co se jí přihodilo, zlomená. Doprovází ji její mladší syn - lékař, který je poslední osobou, která jí v životě zůstala. Vzhledem k prožitému traumatu je Lívia psychicky nestabilní, vznětlivá a neustále podrážděná, herecky se tedy jedná o vděčnou postavu," představuje Zdena Studenková novou postavu.

Zdena Studenková přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...

„I když jsem povahově úplně jiná než ona, snažím se pro ni najít aspoň trochu pochopení a soucítit s ní, ačkoli ve většině scén to úplně možné není. Doufám, že i přes Líviinu komplikovanost si k ní diváci najdou cestu. Už jen proto, že svými skutky kamenické vody pěkně rozvíří. Nuda s ní totiž rozhodně není,” dodala populární herečka.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrovy moderátorky, plastiky Studénkové a Brzbohatého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
laskava
24. 11. 2022 • 10:16

Zoufalý pokus, jak přilákat diváky tohoto vyčpělého seriálu. Myslím, že je to marné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.