Svatba Agáty a Jaromíra je v řešení: Ano přijde už... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Agáty a Jaromíra je v řešení: Ano přijde už...

Agáta a Jaromír
Agáta a Jaromír (instagram.com)

Mohlo by se zdát, že Agáta (37) a Jaromír (53) už ničím nepřekvapí. Ale...chyba lávky! Agi ohlásila pořádnou bombu! Už totiž vyhlíží svatební zvony a podle jejího vyjádření doufá, že zazní ještě do porodu!

Ať počítáme, jak počítáme, svatba Soukupa a Hanychové přijde, než by řekl švec! Agáta je totiž už na začátku čtvrtého měsíce a rodit by měla podle všeho v březnu. A to znamená jediné! Ze začátku nového roku se patrně stane oficiálně paní Soukupovou! Tedy, pakliže bude souhlasit i nastávající pan manžel. „Jsou věci, které ženy nemohou rozhodnout samy,“ poznamenala věcně směrem k Soukupovi v živáku na Instagramu a popíchla jej k tomu, aby už konečně poklekl. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

Radost ze svatby by ostatně měla i máma, Veronika Žilková (60). Ta už dříve pro eXtra.cz prozradila, že miminko, ač přišlo brzy, bylo plánované.  „Od první chvíle, co se potkali, to byl úkol číslo jedna. Dítě chtěli oba dva. Jaromírovi je 53 a Agátě 37. To je ideální věk na poslední dítě. Celé léto se o tom bavili. Takže šlo o plánované dítě. Jsem ráda, že je příroda nenechala plánovat dlouho. Jsou páry, kterým se to nedaří roky,” nebyla skoupá na slovo. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
7. 10. 2022 • 09:50

Možná ho přece jen do té svatby dotlačí. Proč by o tom mluvila v jejich pořadu. Pokud se někdy rozejdou, tak to ho bude hodně bolet, ta neodejde s jedním kufrem. Už teď ho lituji, protože to nebude levné. Ale když si myslí, jak úžasná je, tak ať si to myslí. Nemá na předchozí partnerky ani náhodou. Ale dosáhla svého.

fany22
1. 10. 2022 • 16:55

A narodí se předčasně.

Dianthos
1. 10. 2022 • 15:18

Přesně tak! U Žilkové nikdy není otevřena diskuse. Asi poté, kdy byly bouřlivé při jejích lžích o rozvodu a o Stropnickém.
Bulvár, speciálně Blesk, si Žilkovic rodinu hýčká, neb jim plní stránky a zvyšuje čtenost. Takže rozhodně nejsou objektivní. Což mi tedy dost vadí, když novináři nejsou objektivní, ale píší to, co jim přináší získy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.