Margita o rozloučení se Zagorovou: Pohřeb si nepřála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Margita o rozloučení se Zagorovou: Pohřeb si nepřála!

10. června 2022: Štefan Margita vyzvedl Hanku Zagorovou v nemocnici a zamířili domů.
10. června 2022: Štefan Margita vyzvedl Hanku Zagorovou v nemocnici a zamířili domů. (David Kundrát)

Rodina, přátelé, kolegové a fanoušci se s Hanou Zagorovou (†75) rozloučí hned po víkendu! Pohřeb si prý nepřála, půjde tedy podle vdovce Štefana Margity (66) o pietní akce.

„Jedno rozloučení bude soukromé v pražském kostele, druhé v divadle Kalich, kde Hanka hrála a kde bude premiéra Biografu láska,“ sdělil Štefan Margita Nedělnímu Aha! Je plný bolesti a proto nechce s rozloučeními otálet. Čekají ho těžké chvíle projevů soustrasti a kondolencí.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

„Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří vyjádřili a vyjadřují soustrast s odchodem mé nejmilovanější manželky a vámi milované Hanky. Ani nedokáži vyjádřit slovy, jak moc mě vaše podpora v těchto těžkých chvílích pomáhá. Pro ty, kteří měli a mají Hanku rádi a chtějí se s ní přijít rozloučit osobně, budou mít příležitost ve středu 31. 8. 2022 v DIVADLE KALICH od 11 do 17 hodin. Hanka se do Kalichu ráda vracela a bude zde za nedlouho uveden muzikál z jejích písní Biograf láska. Hanka si vždy moc vážila vaši přízně a největší radost by jí udělalo, když si na ní vzpomenete při její písničce. Ze srdce vám děkuji za podporu. Štefan," upřesnil vdovec ještě v neděli na sociální síti.

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.