Vyskočil se po 3 měsících dočkal: Vyhrál bitvu o soudní pitvu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Vyskočil se po 3 měsících dočkal: Vyhrál bitvu o soudní pitvu!

Ivan Vyskočil se konečně dočkal: tělo jeho syna Jakuba čeká soudní pitva.
Ivan Vyskočil se konečně dočkal: tělo jeho syna Jakuba čeká soudní pitva. (archiv Blesku)

Soudní mašinerie konečně rozhodla, že dopřeje zesnulému podnikateli Jakubu Vyskočilovi (†46) soudní pitvu. Zoufalý otec Ivan Vyskočil ( 76) dosud nemohl synovi uspořádat pohřeb. Nyní se snad už dozví, co se stalo letos 8. května na břehu u rybníka Roudný nedaleko Milevska.

Herec z právě reprízovaného seriálu Velké sedlo se nemůže smířit s tím, že si syn podle závěrů policie sám sáhl na život.

Nikdo jim nevyhověl

Je přesvědčený, že podnikatele a šéfa dopravní skupiny BusLine někdo zastřelil. A právě to by měla soudní pitva prokázat. „Tak to mělo běžet od začátku, chtěli to i lékaři po zdravotní pitvě, ale nikdo jim nevyhověl,“ řekl deníku Aha! Vyskočil. „Syna mi to nevrátí, ale budeme ho konečně moci po soudní pitvě pohřbít,“ dodal. Už se chce s Kubou rozloučit a vše v sobě uzavřít. Od té nešťastné události na nic jiného nemůže myslet.

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...

Naděje umírá poslední

Herec se nevzdával, ani když už chvílemi za uplynulého čtvrt roku ztrácel naději. „Naštěstí se naše zarputilost vyplatila a vrchní státní zastupitelství nyní nařídilo provedení soudní pitvy,“ informoval web eXtra.cz. „Udělal jsem, co jsem mohl,“ dodal k tomu Vyskočil.

Rozdováděná Anife Vyskočilová: Co vzkázala Dádě Patrasové, která bourala?

Video se připravuje ...

Tělo hercova syna je již tři měsíce v chladicím boxu, stojí to spoustu peněz, které zatím plynuly z firmy zesnulého. „Policie se ptala, zda jsme už Jakuba zpopelnili. Pak by samozřejmě k žádné soudní pitvě dojít nemohlo. Synova partnerka Blanka je ujistila, že ne. Asi neměli radost,“ okomentoval to Ivan Vyskočil.



Přečtěte si
ivanak
13. 8. 2022 • 07:46

Držím pěsti pane Vyskocile.To víte, vy také stojíte na špatné straně politické barikády. Hlavně, že se vám toho podařilo docílit a věřím, že dojdete ke spravedlivemu cíli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.