Vyskočilovy pochyby nekončí: Mrtvý syn poslal sms? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyskočilovy pochyby nekončí: Mrtvý syn poslal sms?

Sebevražda má mnoho otazníků
Sebevražda má mnoho otazníků (archiv)

Rozhodně to nevzdává! Herec Ivan Vyskočil (76) je naopak každým dnem odhodlanější zjistit, co skutečně předcházelo smrti jeho syna Jakuba Vyskočila (†46). „Se sebevraždou se odmítám smířit, když nebyla provedena soudní pitva. Také ostatní okolnosti jsou podivné,“ řekl deníku Aha! Vyskočil.

Od osudné neděle 8. května, kdy našli jeho syna – šéfa liberecké dopravní skupiny BusLine – zastřeleného u rybníka na Písecku, se pořádně nevyspal. Podal už první žádost o soudní pitvu a po zamítnutí i opakovanou žádost. Zneklidňují ho fakta, která by rád osvětlil.

„Čas smrti byl zdravotním ohledáním těla zemřelého stanoven na sedmnáct hodin. Jenže podle mobilu, jak mě informovala policie, byl naživu ještě minimálně hodinu poté,“ říká nešťastný otec. „Děkuji za fajn grilování, napsal mu Martin Marisko, kterého Jakub pozval na grilovačku. To už Kuba neměl být mezi námi. Přesto mu odpověděl – super, díky Tobě, děkuji za všechno,“ prozrazuje herec. Podle jeho informací měl Jakub komunikovat do půl desáté nejméně se dvěma telefonními čísly, i když měl být už dávno mrtev. 

Rozdováděná Anife Vyskočilová: Co vzkázala Dádě Patrasové, která bourala?

 

Video se připravuje ...

Je toho prý víc, co v případu nehraje. „Například prázdná peněženka a minimum krve na místě vzhledem ke střele do srdce. Ani otvor v mikině neodpovídá střele zblízka,“ vypočítává Vyskočil. „Triko, které měl Kuba na sobě, bylo u krku potrhané, jako by ho někdo držel a cloumal s ním. Přitom když odcházel z domova, bylo v pořádku,“ vybavuje si hvězda právě reprízovaného seriálu Velké sedlo.

Ivan je přesvědčený, že soudní pitva by nesrovnalosti osvětlila. Proto za ni nepřestává bojovat. A proto také dosud nenechal spálit tělo svého syna. „Každá sebevražda se má vyšetřovat jako vražda, zejména v případě Jakuba, který dva měsíce před událostí psal na policii přípis o tom, že se obává o život,“ dodává nešťastný táta.

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
11. 7. 2022 • 15:21

Je divné že mu odmítají běžně úkony jako je pitva a co nejjasnější objasnění.Dost to připomíná Kramného.

jity
10. 7. 2022 • 10:34

Vůbec se nedivím, že se pan Vyskočil nemůže srovnat se smrtí svého milovaného syna. Snad to policie vyšetří kdo za jeho smrt může.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.