Burešové porodní plán: To se Forejtovi líbit nebude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Burešové porodní plán: To se Forejtovi líbit nebude

Eva Burešová co nevidět porodí
Eva Burešová co nevidět porodí (Blesk)

Eva Burešová (29) odpočítává poslední dny do finále. Už za chvilku totiž do jejich nového rodinného sídla v Benešově přibude další člen. Na miminko se oba nesktečně těší - jen z porodního plánu by měl mít Forejt minimálně respekt!

Známý kuchař a všestranný umělec Přemek Forejt (34) bude stát Evě oporou při porodu. Zda se mu ale praktiky, které má Burešová v plánu, budou zamlouvat, je otázkou. Eva se totiž rozhodla ctít staré, dávné tradice. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

„Domorodí obyvatelé známí jako Huicholové se poprvé objevili ve středním Mexiku asi před 15 000 lety. Podle jejich prastarých tradic by muži i ženy zažívali porodní bolest. Dělalo by se to tak, že otec by se při porodu postavil na trámy s provazem uvázaným kolem šourku, zatímco matka by za něj tahala. Já bych šla zpátky ke kořenům..." pochlubila se se svými plány kráska ze seriálů ZOO a Slunečná. Nezbývá než doufat, že si to Eva ještě rozmyslí, anebo, že to Přemek prostě ustojí.

Dvojice přivítá na světě svého prvního společného potomka co nevidět. Doma už se na miminko těší Evin syn Nathaniel a Přemkova dcera Stella, které mají oba z předešlých vztahů.

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
3. 8. 2022 • 10:16

Klidně jste mohla napsat ať už jdou do pr-ele! Tam už by je chtělo poslat víc lidí. Burešová pořád vnucuje čtenářům fotky s vystrčeným břichem a dělá ze svého těhotenství div ne národní událost, jako kdyby byla jediná u nás, která čeká dítě. A ještě, když vycení ten svůj nehezký úsměv, tak má dost. Možná vyzní některé příspěvky vůči její osobě negativně, ale ať se neustále čtenářům nevnucuje a nebudou ani podobné příspěvky! Vždyť není dne, aby to její břicho nebylo v médiích.

Kateřina Šmejkalová
2. 8. 2022 • 14:37

Už je to opravdu protivné a nepříjemné! Člověk se už boji otevřít internet,protože na něj vyskočí Burešová s Forejtem. Koho zajímají? Lidi mají svoje starosti a jsou jim Burešová a Forejt ukradeni! Ať už jdou někam! Chápu,že si za to platí,že se o nich píše,ale už je toho moc. Už se mi z nich chce zvracer a nejsem sama. Už s nimi dejte pokoj!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.