Pikantní zpověď Brejchové: Tenhle muž ji dostal na lopatky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Pikantní zpověď Brejchové: Tenhle muž ji dostal na lopatky!

Jana Brejchová
Jana Brejchová (Foto Aha! – A. Malachovský, M. Hykl, Profimedia.cz,ara )

To, co se nepodařilo médiím, dokázala až dcera Tereza Brodská (54). Ta svou maminku, herečku Janu Brejchovou (82), zpovídala v rámci knihy Moje máma Jana Brejchová a dozvěděla se hned několik pikantností.

V souvislosti se samotnou Terezou Brodskou, jakožto dcerou slavného hereckého páru, herečku pochopitelně zajímalo, kdy mezi rodiči přeskočila jiskra. Začátky vztahu byly podle maminky Jany v režii Vlastimila Brodského (†81).

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

„Pozval mě do divadla na Válku s mloky, na nejlepší představení, o kterém věděl, že je v něm výborný,“ popisuje Jana Brejchová, kterou si herec okamžitě získal. „Jakmile jsem ho uviděla na scéně, byla jsem na lopatkách!“ říká na rovinu herečka. „Já se tehdy snad ani nezamilovala tolik do chlapa jako do herce. V Mlocích tančil, zpíval, hrál. Všechno geniálně,“ vypráví s obdivem.

I zřejmě proto dvojici trvalo, než si konečně řekla ano. Stalo se tak v pátek třináctého roku 1964.  „A samozřejmě jsem toho později litovala, stejně jako v předchozích manželstvích. Prožili jsme spolu ale moc hezký čas,“ přiznává Brejchová, která byla mimo jiné známá i díky svým partnerům ze světa filmu.

Tereza Brodská (54): Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Těmi byli podle výčtu deníku Blesk režisér Miloš Forman (†86), kterého si brala na prahu dospělosti, německý herec Ulrich Thein (†64), s nímž dokonce čekala dítě, které se bohužel nenarodilo. Po Vlastimilu Brodském byl její velkou láskou dlouhých 13 let Jaromír Hanzlík (74) a posledním osudovým mužem byl pak herec Jiří Zahajský (†68).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.