Nejbolestivější tajemství Gotta: Přišel o lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejbolestivější tajemství Gotta: Přišel o lásku!

Karel Gott na snímku z roku 2019, kdy letěl na Sardinii.
Karel Gott na snímku z roku 2019, kdy letěl na Sardinii. (Facebook)

Zpěvák Karel Gott (†80) byl za svůj život zamilovaný mnohokrát. Není ani divu, o krásné ženy neměl nouzi. Nikdy ale nezapomněl na svou úplně první velkou lásku, která se jmenovala Kateřina. Ve své knize Karel Gott Má cesta za štěstím prozradil, jak to s ní vlastně začalo a jak tragický konec si pro ni osud přichystal.

Kateřina nechodila kolem horké kaše. Jednoho dne zkrátka zaklepala na Gottovy dveře. „Rodiče zrovna nebyli doma, takže jsem výjimečně otevřel dveře, za kterými stála krásná, sebevědomá hnědooká brunetka. Představila se, vysekla poklonu mému zpěvu a šla rovnou na věc,“ vzpomíná Gott ve své autobiografii. Pak mu kráska jednoduše oznámila, že ho chce lépe poznat.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

Jejich vztah trval dlouhých dvanáct let. Po celou tu dobu ho však tajili, protože Karel nechtěl v očích svých fanynek působit jako zadaný muž. Bál se, že by to kazilo jeho kariéru. Kateřině to zpočátku nevadilo, ale po tolika letech už od Gotta chtěla víc než jen tajné schůzky. „Zazvonila u mých dveří, tentokrát už na Bertramce, a oznámila: 'Stěhuju se do Mnichova, Karle.'“ Podle Karlových slov došla k závěru, že jejich vztah nemá budoucnost.

Po devíti letech se Kateřina Karlovi opět ozvala, ale tentokrát nesla zdrcující zprávy. „Karle, umírám na rakovinu a lékaři mi nedávají žádnou naději,“ zaznělo z telefonu. „Neměl jsem slov, zasáhlo mě to do hloubi duše,“ vzpomínal Karel. Snažil se jí ještě pomoci, vyhledával lékaře, ale beznadějně. Několik týdnů poté jeho láska zemřela.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
17. 7. 2022 • 22:38

Oba komentáře dole jsou opravdu totálně IN !

veselabublinka
17. 7. 2022 • 17:41

Asi né náhodou měl Gott přezdívku Čuňas.

zuzakirsch
17. 7. 2022 • 13:03

Podle chování to teda byla dobrá kur.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.