Ivana zveřejnila foto z poslední dovolené s Karlem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana zveřejnila foto z poslední dovolené s Karlem

Karel Gott na snímku z roku 2019, kdy letěl na Sardinii.
Karel Gott na snímku z roku 2019, kdy letěl na Sardinii. (Facebook)

Legendární zpěvák by oslavil 83. narozeniny, což nemohla Ivana Gottová (46) samozřejmě pominout. 

„Milí Karlovi příznivci, řada z Vás má dnešní datum spojené pevně s Kájou. Dneska by měl 83. narozeniny a od rána by přijímal gratulace od svých přátel a fanoušků… Dojímá mě, že zástup těch, kteří na Karla vzpomínají, je stále tak dlouhý. Zkrátka, že je stále ve vašich srdcích a že na něj pořád myslíte," přiznala vdova z Bertramky.

Mrazivá poslední slova Karla Gotta:

Video se připravuje ...

„A tak mě napadlo poslat vám tuhle fotku, kde Karel připíjí i na vaše zdraví. Je to snímek z roku 2019, z cesty na naši poslední společnou dovolenou na Sardinii. Přeji i vám spoustu krásných cest. Užijte si nádherné léto a opatrujte se. Ať se vám dobře daří! Vaše Ivana," napsala Ivana Gottová na sociální síti. „Milý Kájo, ať jsi kdekoliv, díky za všechno a posílám pusu k narozeninám," připojila gratulaci do nebe zpěvákova kolegyně Jitka Zelenková (72).

Karel Gott na snímku z roku 2019, kdy letěl na Sardinii:

Karel Gott



Přečtěte si
rybacinka
14. 7. 2022 • 20:11

Martine, nejde o Vaše dojetí, ale o příznivce Karla Gotta
na sociálních sítích, kteří jsou mu věrní

rybacinka
14. 7. 2022 • 20:08

Martine, nejde o Vaše dojetí, ale o příznivce Karla Gotta
na sociálních sítích, kteří jsou mu věrní

hanainge
14. 7. 2022 • 18:01

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně, což taky znamená, že Ivana Macháčková opravdu není vdova z Bertramky a Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla s Karlem Gottem na dovelenu!!! Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.