Monika Marešová děsí: Starý krk, padající obočí a pleť po tátovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monika Marešová děsí: Starý krk, padající obočí a pleť po tátovi

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Stáří se nevyhýbá, ale zcela naproti mu také nejde. Monika Marešová (41) vsadila na kompromis, díky němuž může přibývající léta maskovat. V čem tkví tajemství jejího vzhledu?

Půvabná manželka moderátora Leoše Mareše (45) již rok patří mezi čtyřicátníky, změny na svém těle proto pozoruje více a více. Zabrat mu dala i díky těhotenství, a třebaže se o sebe stará velmi pečlivě a je inspirací pro mnohé vrstevnice, někdy k vysněnému vzhledu vlastní síly zkrátka nestačí. Podstoupit pár estetických úprav se tak jevilo jako logický krok...

„Chodím na botox, nyní tedy ne, ale těším se, až zase půjdu. Na botox chodím, ten jsem si nechala poprvé udělat někdy v 35 letech. Pak mám udělané tzv. foxy eyes, tedy pozvednutí obočí, mně totiž padá. Do pusy jsem si nechala asi dvakrát dát kyselinu hyaluronovou, ale to mi strašně rychle mizí,“ začala vyjmenovávat Monika Marešová, jak napsal eXtra.cz.

Narozeninové přání Leoše Mareše své manželce: 

„Nechala jsem si dělat také mezoterapii, protože mám trošku starý krk a dekolt. Mám pleť po tátovi, takový papírek, ale on to nerad slyší," otevřeně přiznala v rozhovoru pro Showtime pyšná maminka čtvrtroční dcery Alex.

Když je člověk svolný podstoupit podobné omlazující zákroky, může se tím dostat do nekonečné spirály, z níž pak vyjde jako zcela jiný člověk. Nebojí se Monika, že estetickým úpravám svého zevnějšku propadne až příliš? „To, že se chceme líbit sami sobě a že chceme stárnout s grácii, je jasné. Myslím si ale, že aby člověk byl úplně vypnutý a nebylo na něm vidět, že mu je tolik, kolik mu je, tak to podle mě není úplně správně," dodala sebejistě Monika Marešová.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
25. 9. 2022 • 18:12

Vypadá starší, i, když udržovaná je, to ano. Ne vždy se jí podaří se obléknout, aby vypadala elegantně. Sympatičtější je podle mne první manželka Leoše Mareše. Holčička Alex je krásná a roztomilá.

Kykys
24. 9. 2022 • 23:32

To má 41, skoro stařena a po padesáti? Bez " nové fasády " důchodkyně 🤪, v 70..., hlavně, že je vše ztažené a přifouknuté!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.