Monika Marešová v zajetí závisti: Slova o přešití obličeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Marešová v zajetí závisti: Slova o přešití obličeje

Monika Marešová
Monika Marešová (profimedia.cz)

Jednačtyřicetiletá Monika Marešová si relaxu s malou Alex na mateřské příliš neužije. Naopak! Zaneprázdněná maminka přitom dokonce přiznala závist. Ke komu a proč?

„To bych ráda. Ale vzhledem k tomu, že mám malou dceru, která miluje čerstvý vzduch, přírodu a stromečky, tak dost často chodím na procházky. Zalézt s knížkou si tedy úplně nejde. Ale spíš to na mě působí tak, že si říkám, že vlastně strašně závidím lidem, kteří můžou trávit třeba tři nebo čtyři měsíce každý rok někde v cizině," odpověděla Monika Marešová na dotaz iDNES.cz, zda někdy odpočívá třeba s knížkou v ruce.

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš

Video se připravuje ...

A co nějaký ten zákrok plastického chirurga? „Že bych plánovala, že si nechám něco přešít na obličeji, abych byla vypnutější, to asi ne.Teď jsem hodně dlouho na ničem nebyla kvůli těhotenství a teď vlastně kvůli kojení. Těším se, až mě paní doktorka zase trošku „refreshne“. Důležité je hlavně to, jak se člověk cítí. To je totiž ohromně vidět. A pokud se budete uvnitř cítit sklesle a smutně, tak vám žádné napíchnutí nepomůže," otevřeně přiznává manželka Leoše Mareše.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.