Moderátor Mareš: Manželství v krizi, nesmíme spolu trávit moc čas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátor Mareš: Manželství v krizi, nesmíme spolu trávit moc času

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Jeden z našich nejúspěšnějších moderátorů, Leoš Mareš (46), je už čtyři roky ženatý s Monikou Marešovou, dříve Koblížkovou (41), a aktuálně se oba nejvíc těší z pokroků, které dělá jejich devítiměsíční dcerka Alex. Dennodenně tráví ale dost času i se svým parťákem - Patrikem Hezuckým (52), se kterým moderuje ranní show na Evropě 2. Je to prý jako druhé manželství...

Neodmyslitelnou dvojku tvoří Mareš a Hezucký už 25 let a ačkoli to vypadá, že jim to klape podobně jako Leošovi doma, zdání klame. Hezucký v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prásknul, že to není a nebylo vždycky úplně růžové.

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové

Video se připravuje ...

Známe se 25 let, to je jako manželství. A jako každé manželství, i my jsme měli krizi. Teď už míň, už si to sedlo. Je důležitý spolu netrávit moc čas kromě práce,“ překvapil Hezucký. 

Jeden by řekl, že Mareš a Hezucký jsou z jednoho těsta, ale kdepak... „Jsme s Leošem každej úplně jinej, není to tak, že by se dvě duše našly. Máme všechno úplně obráceně, ale nějak zvláštně to funguje,“ podělil se také Hezucký o to, co obvykle zůstává posluchačům skryto. 

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
7. 12. 2022 • 14:04

Abych měla v šedesáti doma maturantku si nedovedu představit. A řešila jejího ženicha a v pětašedesáti hlídala vnoučátka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.