Návrat Jastrabana do Ulice? Krbová se prokecla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Návrat Jastrabana do Ulice? Krbová se prokecla

Adrian Jastraban končí v Ulici!
Adrian Jastraban končí v Ulici! (Archiv)

Konec Adriana Jastrabana (53) v nekonečném seriálu ULICE neoplakali jen divačky, ale i jeho seriálová partnerka Ljuba Krbová. Ta se bude muset po 17ti letech po boku svého Bedřicha Lišky popasovat s novou dějovou linkou. 

„K odchodu z Ulice jsem se rozhodl, abych měl více času na nové pracovní výzvy a zároveň si potřebuji od Bedřicha na chvíli odpočinout. Když žijete s nějakou rolí sedmnáct let, dojde k průniku vás a vaší postavy. Postava přebírá částečně i vaše charakterové vlastnosti a rysy. A já jsem došel do fáze, kdy jsem začal s Bedřichem ztrácet kontakt. Oddělili jsme se,“ svěřil se s důvody svého odchodu Jastraban Blesku.Teď se vyjádřila i Krbová.

Tento týden v Ulici: Lumír přistižen při sexu a návrat Bedřicha k Anče

Video se připravuje ...

Přestože bylo vidět, že ji odchod kolegy velmi mrzí, přiznala, že jeho rozhodnutí plně chápe. Ulice je totiž projekt nesmírně náročný. „Nechci rýpat v otevřených ranách. Určitě to spolu probereme, až to trochu odezní,“ sdělila pro Nova Plus.

V rozhovoru ale přeci jen ještě stihla v divácích zažehnout jiskřičku naděje. „Vzhledem k tomu, že Bedřich nezemřel... tak znáte to. Nikdy neříkej nikdy. Návrat je možný a já si myslím, že je to věc jistého odpočinku,“ dodala potutelně. Nic tedy není ztraceno! 

Drbárna z ULICE: Násilí v Ulici. Kdo komu držel nůž pod krkem?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.