Krbová z Ulice o manželovi: Nevím, jak to vysvětlit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krbová z Ulice o manželovi: Nevím, jak to vysvětlit

Herečka Ljuba Krbová s manželem Ondřejem Neffem
Herečka Ljuba Krbová s manželem Ondřejem Neffem (Profimedia)

Potkali se jako poměrně hotoví dospělí lidé. Ve středním věku. A od té doby jsou herečka Ljuba Krbová (61) a spisovatel, novinář a fotograf Ondřej Neff (74) stále spolu. Jak jim funguje manželství po tolika letech?

Představitelka Anny Liškové ze seriálu Ulice překvapivě říká, že jejich pouto je ještě silnější než dříve. „Nevím, jak to vysvětlit. Jsme na sobě čím dál závislejší. Asi jak člověk zraje nebo stárne, tak je rád, že má vedle sebe někoho, s kým může sdílet radosti i trápení. Dokáže to více ocenit,“ připouští herečka v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Možná je to právě tím, že se potkali už starší. „Také by mě zajímalo, jaké by to bylo, kdybychom se s Ondřejem poznali dříve. Doma na tohle téma vždycky diskutujeme. Manžel s nadsázkou říká, že kdybych ho poznala v jeho třiceti letech, tak bych si o něj neopřela kolo. Já jsem zase byla prchlivá a temperamentní dívka, takže těžko říct, co by se dělo,“ říká Ljuba Krbová.

Čemu vděčí za svoji štíhlou postavu? Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.