Nečekaný konec Bedřicha v Ulici: Vyhazov po 17 letech?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekaný konec Bedřicha v Ulici: Vyhazov po 17 letech?!

Adrian Jastraban jako Bedřich v Ulici
Adrian Jastraban jako Bedřich v Ulici (tv nova)

Všechno jednou musí skončit, a ačkoli některé postavy k seriálu Ulice neodmyslitelně patří, jejich představitelé se v určitou chvíli chtějí se svým hereckým životem posunout dál. To je případ i Adriana Jastrabana (53) alias Bedřicha Lišky. Ten Ulici po 17 letech opouští.

Když se scénáristé Ulice rozhodli Bedřichovi zdramatizovat dějovou linku rakovinou, mnozí diváci si již začali klepat na čelo. Na jednoho člověka je to v kombinaci se vším, co si Adrian Jastraban jako Bedřich zažil, zkrátka příliš. Studnice nápadů, jak Bedřichův život nadále přirozeně rozvíjet, tak, dá se říct, vyschla. A jen tak udržovat tohoto seriálového veterána, bez kterého by si většina diváků Ulici nemohla představit, nemělo smysl, a to ani pro samotného herce. „Potřeboval jsem asi změnu a myslím, že i ten Bedřich si potřebuje trochu odpočinout. Už toho zažil tolik, že bychom ho měli chvilku nechat," uvedl v rozhovoru pro Nova Plus.

Během pěti let se Bedřichovi přihodilo to, co by mnozí za svůj život nestačili zažít. Nevěra, z níž vzešlo miminko, na to konto rozchod s dlouholetou partnerkou Aničkou v podání Ljuby Krbové (63), rakovina prostaty a změna několika partnerek jsou jen zlomkem toho, čím si Bedřich za poslední roky prošel. Poslední významnou kapitolou Bedřichova života pak byla drsňačka Alice, která se s ním chtěla usadit. Bedřich se ale na založení rodiny ve svém věku a vzhledem ke zdravotním okolnostem již necítil, a tak byl pro oba jediným možným řešením rozchod.

Drbárna z ULICE: Násilí v Ulici. Kdo komu držel nůž pod krkem?

Video se připravuje ...

Tolik životních karambolů se jen tak nevidí a sami tvůrci si již patrně uvědomili, že s touto postavou vyčerpali veškeré možnosti. Co si tedy pro Bedřicha připravili v závěru 17. sezóny, která bude jeho poslední? „Bedřich má za sebou rozchod, nedorozumění ohledně dcerky Lady, které chce řešit tím, že jí bude nablízku. Tak se přestěhuje do Opavy a tam si plánuje otevřít živnost, tedy ještě neměl nic domluveného, ale sehnal si tam nějaké bydlení. Podle Bedřicha se řemeslník uživí vždycky, což bude asi pravda," popsal své poslední momenty v nekonečném seriálu.

Drbárna z ULICE: Zhrzení a žárlivost. Kdo jsou největší hysterky?

Video se připravuje ...

Ačkoli se diváci shodli, že Bédova dějová linka není tou nejsilnější, hercův odchod je mrzí. Ještě těžší je to ale nejen pro seriálové kolegy, ale i pro samotného herce. „Dělalo se s nimi báječně, měl jsem na ně štěstí. Všem jim děkuji, že se mnou měli trpělivost, jsem občas šťoural. Seriálu Ulice přeji, aby to pevné jádro diváků vydrželo a aby se měli na co koukat," dodává s úsměvem Adrian Jastraban.



Přečtěte si
defakto
15. 6. 2022 • 18:38

... aj děda Pešek by už mohl natáhnout brka , už tam nemá ani co hrát !

domino22
13. 6. 2022 • 19:43

Konečně zmizi, už tam byl trapnej... Stejně jako Krbová, Svoboda a Svobodova - drží se tam jako klíšťata a nedá se na ne dívat

Uživatel_5457057
13. 6. 2022 • 15:55

Co to je zase za hloupý titulek? Jaký vyhazov? P.Jastraban odchází na vlastní žádost a to je rozdíl!!!!

Eva Korotvičková
13. 6. 2022 • 12:56

Velká škoda.Ten tam bude chybět.Alespoň,že neumřel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.