Smutné narozeniny Hadrbolcové (85): ULICE SE NA NI VYKAŠLALA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejsmutnější narozeniny Hadrbolcové: CELÁ ULICE SE NA NI VYKAŠLALA!

Herečka Zdena Hadrbolcová byla na Štědrý den sama
Herečka Zdena Hadrbolcová byla na Štědrý den sama (profimedia.cz)

Pekařka Růženka z nekonečného nováckého seriálu oslavila 85 let v posteli a v úplném zapomnění. „Nikdo mi nepopřál, a dokonce se na mě vykašlala i celá Ulice,“ posteskla si deníku Aha! trpce její představitelka Zdena Hadrbolcová.

V Ulici přitom hraje skoro od samých začátků. „Ani ta moje kamarádka Nyklová – Jarka Obermaierová – nezvedla telefon,“ stěžovala si herečka, která vstoupila do povědomí diváků také jako představitelka starostlivých maminek ve snímcích Už zase skáču přes kaluže, Návrat idiota, František je děvkař anebo v seriálu Létající Čestmír. Sama ale děti neměla. „Takže mi vlastně ani neměl kdo přát, když jsem bezdětná a můj celoživotní druh zemřel. Jsem už stará a nikoho nezajímám,“ poznamenala Zdena. Na mysli měla kameramana a dokumentaristu Jiřího Průchu.

Drbárna z Ulice - Konec Bedřicha v Ulici!

Video se připravuje ...

O to víc byla potěšena, že si Aha! na její půlkulatiny vzpomnělo. „Děkuji vám, je to od vás moc milé,” pronesla a potom si postěžovala: „Jsem ubožák. Není mi pořád dobře. Všechno hapruje, nejenom srdíčko. Chodit už téměř nemohu, takže polehávám, ani nečtu a nekoukám na televizi.“ Za to, že už nic nedělá a ani dělat nechce, se prý ale vůbec nestydí, protože se v životě napracovala dost. „Já ale už také na nic nemám síly, natožpak ještě něco točit... Budu ráda, když doklepu tu Ulici!” rozloučila se Hadrbolcová.

Drbárna z Ulice: Kdo bude mít dramatické léto?

Video se připravuje ...

Zůstala jsem slečna

Vdaná byla jen jednou, v raném mládí si vzala studentskou lásku. Manželství se brzy rozpadlo. „Byla jsem vdaná z romantismu a způsobem života jsem zůstala slečna. Ve svatební ráno jsem plakala, ale maminka řekla, že když už to stálo tolik peněz, že jsem si to měla rozmyslet dříve,“ prozradila už dříve herečka. A když se zamilovala do Jiřího Průchy, na početí dítěte už bylo pozdě.



Přečtěte si
Anna Třísková
16. 7. 2022 • 14:05

A není problém u paní Hadrbolcové? Nikdo její přítomnost nevyhledává, i to má svůj důvod, tak ať si teď nestěžuje. Setkala jsem se s ní dvakrát v životě a ani jednou to nebylo příjemné. Takže se kolegům nedivím.

defakto
15. 7. 2022 • 19:17

... pani Hadrbolcová si vybrala život bez dětí a bez manžela a tak ani nemá s kým slavit . A kolegové z Ulice jsou nejspíš na prázdninách , ti ani neví že má narozeniny.

Dianthos
15. 7. 2022 • 15:56

To je pravda. Ale kdo byl zvyklý slavit celý život, tak s tím těžko přestane ve vysokém věku. Tím spíš, když přestává být pro své okolí zajímavá a lidé si vzpomínají a dávají najevo přízeň především o narozeninách a svátcích.
Starým lidem chybí láska, přízeň, zájem, to, být potřební. Pak je vlastně život ani nebaví a rezignují na něj. Je to takové smutné čekání na smrt.
Smutné je, že si to jejich okolí neuvědomuje a na staré přátele si neudělá trochu času.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.