Růženka z Ulice Hadrbolcová po mozkové příhodě: Týdny upoutaná na lůžku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Růženka z Ulice Hadrbolcová po mozkové příhodě: Týdny upoutaná na lůžku

Zdena Hadrbolcová a Jaroslava Obermaierová v seriálu Ulice
Zdena Hadrbolcová a Jaroslava Obermaierová v seriálu Ulice (TV Nova, archiv)

Už musela vyhledat péči lékařů. Zdena Hadrbolcová (85) postupně přestala chodit a nyní už oblíbená pekařka Růženka ze seriálu Ulice nemohla zůstat sama v bytě. Bylo štěstí, že se o ni stále zajímalo pár lidí. Při prosincové návštěvě okamžitě zavolali sanitku. Od té chvíle je herečka upoutaná na nemocniční lůžko. 

Představitelka mnoha filmových maminek, snímkem Už zase skáču přes kaluže počínaje, podle informací Aha! nejspíš prodělala mozkovou příhodu. 

Jako kůl v plotě

Byla dost opuštěná. Vdala se jen jednou, ale nedopadlo to dobře. Druhý životní vztah se známým kameramanem a dokumentaristou Jiřím Průchou bohužel přervala partnerova smrt. Zdena se z ní vlastně nikdy nevzpamatovala. „Mívali jsme společně krásné Vánoce,“ svěřila se před lety smutně. Takové svátky jako loni ale nečekala ani v nejhorším snu.

Drbárna z ULICE: Kdo je největší gentleman v Ulici?

Video se připravuje ...

Už se jí to pletlo

Herečka již loni v létě trochu bojovala se smyslem pro realitu. Nemohla chodit a tedy ani opustit byt v krásné lokalitě Malé Strany pod pražským Hradem. Dny se pro ni nekonečně vlekly. „Nečtu ani nekoukám na televizi,“ postěžovala si. Trápení měla i proto, že jí museli po jedné větší operaci udělat vývod. Herečka už byla na nutnou péči sama o sebe příliš zesláblá.

Problém po katetrizaci

Zdena Hadrbolcová měla problémy i po katetrizaci, kterou podstoupila v roce 2016. Zákrok ji upoutal na dva měsíce na lůžko. Například Václav Neckář (79) po stejném zákroku třetí den koncertoval.

Tento týden v Ulici:Provalené tajemství Martiny, kolaps Věrky a Kristýny a krize Prokopa a Magdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marie Žalská
20. 1. 2023 • 06:35

,To je mi moc líto, paní Hadrbolcovou mám moc ráda pro její upřímné a lidské herectví a pro smysl pro humor. Stejně tak paní Obermaierovou. Oběma přeji zdravíčko a hodně šťastných chvil. Děvčata, nedejte se!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.