Prasklo tajemství Šafránkové! V zahraničí našla dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prasklo tajemství Šafránkové! V zahraničí našla dceru

Josef Abrhám a Libuška Šafránková
Josef Abrhám a Libuška Šafránková (Blesk:ČT)

Herečka Libuše Šafránková (†68) měla tajemství, o kterém nikdo neměl ani zdání. Ještě před svým úmrtím našla na Slovensku dceru, úspěšnou herečku Líviu Bielovič (37). Ta prozradila, jaký měla s Libuškou vztah.

Libušku a Líviu pojilo opravdu silné pouto. „Jí říkali Lilka a mně Livka. Se sestrou Vikinou jsme k Libušce chodily často na návštěvu nebo na prázdniny. Byla vždy okouzlující a už jako malému děvčátku mi říkala, že se ve mně vidí,“ prozradila Bielovič pro Plus 7 dní. I když byla Lívia dcerou její nejlepší kamarádky právničky Ludmily, Šafránková ji považovala za svou.

Blesk Podcast: Hovínko a větry v norské Popelce. V čem je nová a jiná?

Video se připravuje ...

„Bylo mně asi deset let, když mě jednou Libuška vzala do divadla. Na stěnách mi ukazovala svoje fotografie z různých představení. V jednom momentě mě chytila za ruku a povídá: Livko, moje zlatá, já se v tobě vidím. My dvě si jednou v tomhle divadle spolu zahrajeme,“ zavzpomínala herečka. Tento sen se ale bohužel nikdy neuskutečnil.

Bielovič momentálně hraje například ve slovenském seriálu Druhá šanca. Netají se tím, že právě díky Libušce Šafránkové je z ní herečka, protože byla od dětství jejím velkým vzorem. Lívii dělá radost dcerka a pejsek, je rozvedená a po svých zkušenostech s muži na nový vztah nespěchá.

Blesk Podcast: Šafránkové unikla hororová role kvůli cenzuře. Scénárista Dutka odhalil své dávné přání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
24. 5. 2022 • 11:21

no to je tajemství!!!! úplně jsem se z toho zpotila! Za takovéto zprávy někdo také pobírá plat? asi se stanu novinářkou v Plesku....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.