Plekanec se chtěl pochlubit mimčem, ale… Ví o tom Lucie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Plekanec se chtěl pochlubit mimčem, ale… Ví o tom Lucie?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (instagram)

Hokejista Tomáš Plekanec (39) se nedávno stal už čtyřnásobným tatínkem. Jeho současná manželka, bývalá tenistka Lucie Šafářová (35) teprve před pár týdny porodila syna Olivera. Pyšný táta Plekanec s ním přidal fotku na svůj profil, ale kontrolou zřejmě neprošla.

Hokejista má s bývalou manželkou Lucií Vondráčkovou (42) syny Matyáše a Adama a manželkou Šafářovou dceru Leontýnku a syna Olivera. A právě s ním se nedávno pochlubil na svém profilu na Instagramu. Nicméně všímavá fanynka si všimla, že je na fotce něco špatně.

Kladno - Jihlava: Plekanec si vychutnal Žukova a zvýšil na 5:3

Video se připravuje ...

Tomáš drží syna v náručí, ale fanynce se nezamlouvalo, jakým způsobem. „Jak to mimčo blbě drží,“ napsala. A aby toho nebylo málo, na stole se vyjímala velká sklenice vína. Plekanec se nejspíš před zveřejněním fotky neporadil s manželkou Lucií. Ta by něco takového do světa asi nepustila.

Fanynce se nelíbilo, jak Plekanec syna drží. Sklenice vína je bonus.

Fanynce se nelíbilo, jak Plekanec syna drží. Sklenice vína je bonus.

Foto Instagram

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Huga
20. 5. 2022 • 15:23

No, co k tomu říct. Snad, že máš problém s chápáním textu. Napsala jsem, že se tvoje zapařené komentáře nevyskytují pod žádnými články o Vondráčkové, zatímco v diskuzích o Plekancových jsi se svým páchnoucím zvratkem vždycky první. To nebude náhoda, nebinární Lenatko. A ještě jedna věc na závěr - všichni tři aktéři očividně nekončícího příběhu mi byli úplně lhostejní. Do chvíle, kdy špatná herečka a ještě horší zpěvačka rozpoutala odpudivé rozvodové divadlo, jaké umí jenom odpudivý křivý charakter. No, a to je asi tak všechno a klidně si mysli, že jsem Šafářové pradědeček, nebo kojná. Báááj......😘

Huga
20. 5. 2022 • 12:40

Lenatko, když nejsi de.il, proč se ptáš znovu na něco, na co jsem ti právě odpověděla? A teď ten slíbený citát: "Nevzdělaní lidé rádi čtou sbírky citátů." Winston Churchill A taky je pak používají, ty chytré myšlenky jiných lidí.Mělo bys to vyřídit doktorce přes pohádky, fakt to u absolventky Karlovy univerzity působí trapně.

AliAlice
20. 5. 2022 • 12:10

Lenat­ko..­..neš­kodi­lo by dát si pauzu...jistě vás to psaní těch nenávistných štěků na Plekancovi vyčerpává...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.