Smrt syna (†46) Vyskočila: Sebevraždu chystal MINIMÁLNĚ týden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt syna (†46) Ivana Vyskočila: Sebevraždu chystal MINIMÁLNĚ týden!

Ivan je zdrcený smrtí syna Jakuba
Ivan je zdrcený smrtí syna Jakuba  (archiv Blesk)

Nejsmutnější dny teď zažívá Ivan Vyskočil (75). Hercův syn Jakub (†46) spáchal v neděli večer sebevraždu. Podle všech informací přemýšlel Jakub o odchodu ze světa delší dobu. Před smrtí změnil jednatele své dopravní společnosti, aby mohla firma i bez něho, jakožto majitele, dále fungovat.

Zdrcený herec je v šoku a jen těžko hledá slova. „Ano, je to pravda, nezlobte se, vůbec nemohu mluvit,“ řekl Aha! zlomený Vyskočil, který nejspíš neměl o démonech v synově hlavě tušení. Jakub však sebevraždu podle některých indicií plánoval...

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...

Nový jednatel

Hercův nejstarší syn, kterého má z manželství s druhou ženou Růženou, byl majitelem společnosti BusLine, která patří mezi největší dopravce v České republice. O tom, že o dobrovolném odchodu Jakub přemýšlel, může svědčit fakt, že minulý týden ve čtvrtek jmenoval nového jednatele. Do té doby figuroval všude pouze Jakub. „Nezlobte se, nemohu vám nic říkat,“ řekl Aha! Bc. Michal Hanč, jenž má nově právo za úspěšnou firmu, která má roční miliardový obrat, rozhodovat. Stejně mlčel i advokát Mgr. Jan Seidel, který Vyskočila u přepisu zastupoval. „Nemohu s vámi mluvit,“ pravil Aha!.

Deprese a epilepsie

Jakub měl údajně řešit dluhy a podle informací Aha! po něm před smrtí měla pátrat i policie. Špatně zvládal těžké životní situace a možná vše dohromady stálo za tím, že v neděli večer proti sobě Jakub obrátil zbraň na břehu rybníka Horní Roudný v jižních Čechách. V šoku je také celá firma BusLine. „Nikdo z nás netušil, že se něco děje. Jakub Vyskočil byl ve společnosti uznáván a ctěn. Kolegové věděli, že se léčil s depresemi. Epilepsie mu asi nepřidala,“ podotkl PR konzultant Radovan Vrátný. „Když autobusy vozily ukrajinské uprchlíky z hranic, těžce to nesl, stejně jako pandemii koronaviru, všechny tyhle věci se zřejmě podepsaly na tom, co se v neděli stalo,“ dodal Vrátný.

Aleš Háma a Jakub Wehrenberg na pohřbu Náhlovského: Smrt plánoval, smáli jsme se tomu

Video se připravuje ...

Mluvilo se o korupci...

V minulosti byla společnost spojována s různými skandály. Mělo se jednat o korupci v libereckém dopravním podniku či letecké zájezdy pro politiky na fotbalová utkání. Vše se ale mělo stát během spolupráce s kontroverzním Jiřím Vařilem, jenž s firmou spolupracoval na pozici manažera. Vyskočil tvrdil, že slepě věřil jeho tvrzením, a zcela se od Vařila distancoval. A od té doby je firma BusLine bez jediného mráčku spolehlivou a slušnou společností.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.