Radim Uzel (†82) opět v televizi: PO SMRTI VYDĚLÁVÁ VNUKOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Radim Uzel (†82) opět v televizi: PO SMRTI VYDĚLÁVÁ VNUKOVI!

Radim Uzel (†82) už ordinuje z nebe: Vydělává i po smrti!
Radim Uzel (†82) už ordinuje z nebe: Vydělává i po smrti! (Reprofoto: TV Nova, archiv)

Jak řekl, tak se také stalo! Krátce před svou smrtí natočil Radim Uzel (†82) poslední reklamu na známý lék podporující erekci, aby zajistil rodinu. Spot už běží v televizi a známý sexuolog 50 dní po prohraném boji s rakovinou žaludku teď ordinuje z nebeského obláčku.

Dlouhých 18 let podporoval lék na mužskou erekci. Když už věděl, že nezvládne boj se zákeřnou chorobou, rozhodl se natočit poslední reklamu. Podmínkou ale bylo, že spot televize nasadí až zhruba dva měsíce po jeho skonu... A to se také stalo.

Zemřel Radim Uzel (†82): Těžký průběh covidu a rakovina žaludku

Video se připravuje ...

Máme řešení

Na obrazovkách televize Nova tak můžete vidět Radima Uzla, kterak na obláčku zařizuje se svou sexy sestřičkou Janičkou klid na Zemi. „Dole jim to zase nefunguje,“ říká krásná brunetka s pořádným výstřihem lékaři. „Ale na to máme přece řešení – Arginmax!“ odvětí sexuolog s nebeským klidem. V reklamě je už ale vidět, jak nemoc zasáhla jeho tělo. Přesto do natáčení šel, aby zajistil rodinu a především vnuka Jana (32), který se o dědečka do poslední chvíle staral.

Bojový duch

„Doslova mi řekl, že to dělá proto, že chce zajistit rodinu. Takový ten bojový duch se z něho nevytratil, ani když onemocněl. Stejně tak humor, i když naposledy už to bylo opravdu jiné,“ prozradila sestřička Janička, která se ve skutečnosti jmenuje Adéla Franková (36) a pracuje jako ředitelka mateřinky v Ostravě. Uzel samozřejmě řekl vnukovi, co má v plánu, ale na názor se neptal.

Smrt osobností Mládkové a Uzla. Vyhlásí Putin válku? A Bohdalka slaví 91!

Video se připravuje ...

„Vnukovi prostě oznámil, že to natočí a že až umře, tak se stopne jeho poslední běžící reklama a zhruba za dva měsíce se objeví tato nejnovější,“ potvrdil deníku Aha! člověk blízký rodině slavného českého sexuologa, jenž zemřel 2. května na rakovinu žaludku a slinivky.



Přečtěte si
AHel
24. 6. 2022 • 22:45

Nemorální, nechutní, s kým jsem o tom hovořila to přepíná, kdo se má dívat na smrtelně nemocného člověka...je to neetické, jak to, že to ČT vůbec dovolí, prachy až na prvním místě, co? Že se nikdo z nich, kdo se podílel na té příšerné reklamě nevzepřel a neřekl, dost, to dělat nebudeme..... hrůzostrašný způsob vzdát hold Uzlovi, prý chce zabezpečit vnuka, snad se 32 letý chlap umí o sebe postarat sám a nikoliv brát za takovéto pokleslosti peníze, lidi jsou fakt divní....

hejhej
23. 6. 2022 • 10:01

Ani mě to nepřekvapuje, Uzel dělal všechno možné, ale peníze byly vždy na prvním místě. I jako předseda ZO KSČ inkasoval od žen peníze, jinak je odmítal.

AHel
22. 6. 2022 • 16:33

Je to trapné, hnus, že se k tomu propůjčil, manželka by byla proti.

zuzakirsch
22. 6. 2022 • 08:00

O mrtvých jen dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.