Kopta se v Tváři proměnil v Eltona Johna: Dojal úplně všechny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kopta se v Tváři proměnil v Eltona Johna: Dojal úplně všechny!

KOPIE  Nikitě proměna ve Whitney sedla.
KOPIE Nikitě proměna ve Whitney sedla. (Foto ara)

Neskutečně procítěně odprezentoval Václav Kopta (56) své včerejší vystoupení. Herec se doslova převtělil v legendárního Eltona Johna (75), když se sám doprovodil na klavír k písni Your Song. Všechny dojal a s naprostým klidem odzpíval těžkou píseň.

Václav se netají tím, že v soutěži je především pro zábavu a s chutí se pouští do všech nástrah, co mu show dosud připravila. Ať se jedná o ženské minišaty, paruky nebo vysoké podpatky. Tentokrát ale předvedl všechen svůj talent a hrou na piáno a zpěvem všechny ohromil.

Napsal ji tatínek

Známou píseň zná herec nazpaměť, ale pouze v českém jazyce. „Tuhle píseň nazpíval v české verzi Karel Gott jako Deštivý den a napsal to můj tatínek. Takže já tu píseň znám úplně odmalička, poslouchal jsem ji asi milionkrát,“ prozradil Kopta s tím, že se samozřejmě snažil produkci přesvědčit, aby nemusel zpívat v angličtině, ve které není zrovna zdatný. Naštěstí mu to neprošlo, protože to, co včera na podiu předvedl, si po zásluze zasloužilo vyhrát. Pro Václava to tak bylo již druhé vítězství v soutěži.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

Finalisté letošní řady

Velkou dřinou a pílí se Václav dostal i do finálové čtyřky, která v neděli 1. května zabojuje o titul absolutního vítěze letošní řady. Konkurence ovšem bude velká. Společně s hercem si postupová místa vybojovalo trio krásných žen. Zpěvačka Monika Absolonová (45), moderátorka Iva Kubelková (44) a finalistka SuperStar Nikita Machytková (18).

Plnoletá hvězda

Semifinálový večer byl speciální pro vycházející hvězdu Nikitu. Nadějná zpěvačka totiž konečně dosáhla plnoletosti a od moderátorů dostala dort s květinou a ještě se dočkala písně na své štěstí a zdraví. A opět předvedla neskutečný výkon, když se proměnila ve Whitney Houston (†48). Píseň II have nothing z filmu Osobní strážce (1992) Nikitě neskutečně sedla a její hlasový rozsah je neuvěřitelný.

Máme rádi Česko: Praskne tajemství Václava Kopty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
leros
26. 4. 2022 • 15:58

Tonka No jo, to víš. To jsou, ale bláboly. Jsem už taky důchodce, ale asi jsme každý žil někde jinde. Jak píše Uživatel 5457057 jsi rudokabátnice. Tvoje komentáře, to by jeden bl.l.

manunu
26. 4. 2022 • 15:48

14TONY: Jste chudák, je mi vás líto.

Uživatel_5457057
26. 4. 2022 • 13:58

Tonko, Tonko, je mi vás líto, váš mozek je opravdu zralý do šrotu, už trpíte i bludy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.