Nevěra Stropnického pod lupou: Jasný vzkaz Veroniky do Izraele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nevěra Stropnického pod lupou: Jasný vzkaz Veroniky do Izraele!

Veronika Žilková se s milenkou svého muže setkala už v roce 2018.
Veronika Žilková se s milenkou svého muže setkala už v roce 2018. (Blesk)

Milostný trojúhelník Žilková (60), Stropnický (65) a třiceliletá milenka Horňáková se začíná vybarvovat. Uznávaná psycholožka, docenta klinické psychologie a autorka publikací o mezilidských vztazích, Laura Janáčková, si celou situaci vzala na paškál a pěkně ji rozebrala. 

Na možnost toho, že má Stropnický v Tel Avivu milenku, upozorňovaly Žilkovou opakovaně anonymní zprávy. Že by šlo ale o dobroděje, který by ji chtěl varovat před nekalým jednáním jejího muže, to se jednoznačně tvrdit nedá. Je totiž také dost možné, že je mohla zasílat klidně Horňáková sama. „Úspěšní lidé mohou mít spoustu přátel i nepřátel, takže to mohou být i neznámí lidé. Mám ale zkušenost, že jsou to většinou ty partnerky-milenky, když chtějí, aby se muž rozhodl mezi ní a manželkou,“ řekla Janáčková k věci pro CNN Prima News.

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video se připravuje ...

Podle psycholožky to má jednoduché opodstatnění. „Je logické, že když se ke změně muž nemá, tak si k tomu pomáhají právě tím, že se to manželka dozví a vyhodí ho,“ míní Janáčková. Jestli to ale skutečně byla Horňáková, dost možná nyní pláče nad rozlitým mlékem. Žilková se totiž vyjádřila jasně. „Já se rozvádět nechtěla a nechci. On mi oznámil konec vztahu, čehož je rozvod logický důsledek. Pokud bude chtít, žádost bude muset podat on,“ řekla Blesku se slovy, že svého manžela stále miluje. 

Zatím se ale nic neděje ani ze strany Stropnického. V rozhovoru pro Primu totiž Žilková řekla: „O rozvodu se vůbec nebavíme".

Veronika Žilková končí s herectvím! A Aleš Cibulka odmítl kšeft za miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.