Rolins řekla víc, než měla? Věk Daře ubírá grafik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rolins řekla víc, než měla? Věk Daře ubírá grafik!

Dara Rolins
Dara Rolins (Profimedia)

Dara Rolins (49) je živoucím důkazem, že věk je jen číslo. Na sklonku padesátky popírá veškeré přírodní zákony. I ona ale přiznala, že se na jejím těle podepsal zub času. Jen vše umí důmyslně skrýt. 

„Svoje komplexy občas zdárně maskuju a nedávám to do pléna, nebo jak se to říká, ale něco fatálního, z čeho bych se nemohla vzpamatovat a co by mě trápilo déle, než jeden dva dny, tak asi ne. Vždycky si říkám, že to je v mé moci. A že mám strie? Mám, ale nemusím je ukazovat. Mám vrásky? Mám, ovšem, když mi je grafik na tu obálku časopisu vyretušuje a ubere nějaký ten růček nebo dva, tři či čtyři, tak je to v pořádku. Úsměv vždycky všechno spraví,“ sdělila Rolins Sedmičce na otázku, zda má také nějaké komplexy. 

Připomněla také, že vrásky k věku patří a a přidala i jeden upřímný vzkaz pro muže: „Pokud chlap u ženy řeší vrásky, tak je to debil.“

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
18. 3. 2022 • 10:29

Já tam tu padesátku vidím, nemyslím si, že popírá veškeré přírodní zákony. Ne vše se dá skrýt šminkami a zamaskovat oblečením. Pro mně jsou podstatné i další vlastnosti a to minus tam prostě mám.

stoneman003
17. 3. 2022 • 12:56

Dara by mala pochopiť, že bohatí chlapi vrásky u žien riešia a nie preto, že sú debili, ale preto, že si chcú kúpiť a užiť mladé maso.Myslia si, že na to majú a majú na to aj právo dostať najlepšiu akosť...Či je to správne a morálne nech si každý posúdi sám, ale u vačšiny bohatých chlapov to platí.
Klub 25 Leonarda je taký príklad... Majú na to dosť prostriedkov. Taká je realita.A s tým sa musí zmieriť. Takže, až bude loviť v tomto revíri, tak na to narazí. Normálne, rovnocenné dvojice, myslené správnym vekom aj financiami, teda normálni chlapi niečo také neriešia...Z viacerých dovodov by to bolo totiž pre nich nevýhodné. Život je holt tvrdý a s nikým sa nemazná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.