Nosková se raduje z holčičky: Proč porod týden tajila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nosková se raduje z holčičky: Proč porod týden tajila?

Míša Nosková porodila dceru. Už před týdnem!
Míša Nosková porodila dceru. Už před týdnem! (Blesk)

Zpěvačka Míša Nosková (39) už je dvojnásobnou maminkou. Na svět přivedla druhou holčičku, kterou se snoubencem Jindřichem Čendou pojmenovali Jasna Marianne. Porod ale herečka celý týden tajila, jelikož ho provázely komplikace.

K jedenáctileté Elišce teď přibude malá Jasna. Oba rodiče jsou štěstím bez sebe, i když všechno neprobíhalo podle jejich představ. „Závěr těhotenství i porod provázely drobné komplikace, a tak se muselo nakonec přistoupit k operativnímu způsobu porodu,“ svěřila se Nosková deníku Blesk.

Zpěvačka Michaela Nosková s milencem a budoucnosti! Bude další dítě?

Video se připravuje ...

Naštěstí ale vše dobře dopadlo a rodinka už si pohromadě užívá domácí pohodu. Míša se ještě chtěla podělit o to, proč s partnerem vybrali tak neobvyklé jméno.  „Co se týče jména, velice pečlivě jsme jej zvažovali, hlavně Jindřich se těmito věcmi zabývá, musí přijít, sednout si a mít význam. Jasněnka byla jasná téměř od začátku. Jasna, jak je oficiální tvar jména, evokuje představu čistoty a světla. A druhé jméno Marianne? To je zase Bohem milována,“ svěřila se Nosková, která je teď maminkou na plný úvazek.

Michaela Nosková: Byla jsem nešťastná a chtěla na to upozornit tím, že jsem se týrala hlady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.