Temné pozadí smrti herečky Vaškové: NIKDO TO NEVĚDĚL... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Temné pozadí smrti herečky Vaškové: NIKDO TO NEVĚDĚL...

Petra Březina Vašková
Petra Březina Vašková (Facebook)

Český muzikál přišel o mladou herečku Petru Březina Vaškovou. Zemřela, ačkoliv jí bylo pouhých 34 let. Zabila ji rakovina kůže! Její kolegové kvůli pandemii neměli ani potuchy, čím si prochází.

Diváci si Petru pamatují jako Jolandu z muzikálu Kvítek mandragory. „Naše úžasná a vždy pozitivně naladěná kolegyně Petra Březina Vašková si své muzikálové role zahraje na divadelních prknech v oblacích,“ oznámilo smutnou novinku Divadlo Broadway na svém Facebooku.

Hvězdě muzikálu Drákula vzala rakovina obě ňadra! Už nemůžu pracovat!

Video se připravuje ...

Muzikálové hvězdy Eliška Ochmanová (33) či Lukáš Randák (33) připojili zase na Facebooku černá srdíčka. „Nikdo nevěděl, jak vážně na tom Petra je. Během pandemiie jsme se moc nestýkali, a tak se jí to povedlo utajit,“ řekl smutně Standa Běle z Divadla Broadway. „Peťo, co mi to děláš? Odešla jedna z mých nejtalentovanějších studentek. Bylo jí pouhých 34 let. Měj se tam hezky,“ zavzpomínala také zpěvačka Renáta Podlipská (54). „Rakovina kůže, bylo to rychlý,“ dodala Renáta smutně.

Hvězdě muzikálu Drákula vzala rakovina obě ňadra! Už nemůžu pracovat!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.