Manžela Bobošíkové vzala rakovina! Bojoval s ní několik let... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžela Bobošíkové vzala rakovina! Bojoval s ní několik let...

Jana Bobošíková truchlí z obrovské ztráty: Navěky ji opustil její manžel
Jana Bobošíková truchlí z obrovské ztráty: Navěky ji opustil její manžel (Blesk, Blesk:Ladislav Křivan)

Záplava kondolencí nebere konce! Moderátorka a také politička Jana Bobošíková (57) oplákává smrt svého manžela, podnikatele Pavla Bobošíka (†58). Podle zjištění deníku Aha! se snažila vnitřně připravit na nejhorší, ale smutná skutečnost ji totálně srazila na kolena.

Pavel Bobošík zemřel ve středu, jeho žena zprávu veřejnosti oznámila o den později, kdy už měla vytištěné smuteční oznámení. „Odešla má životní láska. Kdo jste měli Pavla rádi, věnujte mu vzpomínku. Děkuji,“ napsala bývalá europoslankyně na Facebooku a přidala i parte s citátem: „Kdo v srdci žije, neumírá!“

Došla jí slova

Deník Aha! kondoloval Bobošíkové včera dopoledne. „Děkuji vám, mám teď mnoho vyřizování,“ sdělila zdrceně. Dalších slov nebyla pro smutek schopná. Blízký člen rodiny byl sdílnější. „Pavel měl několik let těžkou rakovinu, statečně s ní bojoval, ale nakonec tenhle souboj prohrál,“ svěřil Aha! zdroj, který si nepřeje být jmenován. „Jana tušila, že dojde na nejhorší, ale na to se prostě člověk nepřipraví, ani kdyby chtěl,“ dodal.

Radim Uzel: Těžký průběh covidu a rakovina žaludku

Video se připravuje ...

Pohřeb na Letné

Poslední rozloučení s milovaným manželem a tatínkem naplánovala Bobošíková se svou rodinou na úterý 22. března do Letenského zámečku v Praze. Začne odpoledne ve 13 hodin a bude přístupné veřejnosti.

Brali se dvakrát

Bobošíkovi byli manželé od roku 1986. Po třiceti letech soužití se opět vzali, a to v katedrále sv. Víta na Pražském hradě. Prodělali takzvanou konvalidaci, to znamená zplatnění civilního sňatku uzavřením nového. Stalo se tak v kostele před příslušnou církevní autoritou. Svatbě ve svatovítské katedrále tenkrát sekundovaly i dvě dospělé dcery Bobošíkových – Pavla a Jana.

Zemřela jedna z největších legend KVIFFu Eva Zaoralová (†89)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 3. 2022 • 11:25

Tak z komousu jsou věřící ,lezou do kostelů a křtí své děti.
Ale nyní už je na pravdě boží pan soudruh.

jarmilah
19. 3. 2022 • 10:37

Je moc smutné, když odejde blízký člověk. Upřímnou soustrast projevuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.