Nový byznys mámy Štikové: Tolik vypláznete za neodborné rady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový byznys mámy Štikové: Tolik vypláznete za neodborné rady!

Monika Binias
Monika Binias (Facebook)

Hubnutí je momentálně u »českých Kardashianek« velkým tématem. Po vyhrocené výměně názorů, která proběhla mezi Monikou Binias (49) a její mladší dcerou Charlottou (25), se matka klanu Štik pustila do podnikání spojeného se zdravým životním stylem.

Svou dceru nařkla ze lží spojených s jejím procesem hubnutí, během něhož si k vysněné postavě měla údajně dopomoci podvázáním žaludku, nikoli cvičením a držením diet. Sama o sobě tvrdí, že na vlastní postavě tvrdě dřela, a proto by nyní chtěla předat své rady a tipy dál. Jak se říká, zadarmo ani kuře nehrabe, a tak se Monika Binias pustila do nového byznysu. Založila si webové stránky, na nichž lidem nabízí online koučink týkající se hubnutí i celkově lepší životosprávy. Co ji k tomuto nápadu přivedlo?

„Ta myšlenka ve mně zraje nejméně rok, a až teď jsem ji zrealizovala. Posunulo mě to, jak jsem nedávno upozornila na svou dceru Charlottu, že lže a že by pak plno lidí kvůli tomu mohlo mít poruchy příjmu potravy. Dostala jsem spoustu dotazů a také příběhů od lidí, co měli bulimii či anorexii,“ svěřila se webu Expres.cz Monika Binias. Na sociálních sítích si s fanoušky často povídá o jejich strastech, a jakmile od nich dostala požehnání k tomu, že by se koučinku mohla věnovat profesionálně, neváhala.

Zpěvačka Elis Mraz hubne: 20 kilo za půl roku! Co jí pomohlo?

Video se připravuje ...

Na stránkách je vidět, že si Monika předem stanovila jasný cíl, jak chce se svými klienty postupovat. Podle toho také sestavila ceník služeb. Že není žádnou profesionální výživovou poradkyní či fitness trenérkou, nevnímá jako problém. Sám život je pro ni tím nejlepším učitelem.

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

„Nejlepší je tisíc věcí prožít, a když to zvládnete a život si zařídíte tak, abyste byla šťastná, štíhlá a nevypadala na 150 let, to je recept a důvod, proč si dovoluji ostatním ženám radit,“ vysvětlila Binias, která se s kily navíc poprala a svůj ověřený postup se rozhodla šířit dál. „Myslím, že jídelníček může sestavovat opravdu každý, kdo neváží dlouhodobě přes metrák. Mně se navíc podařilo zhubnout přes třicet kilo, a tak si myslím, že na to právo prostě mám," dodala Monika Binias.

Ceník online konzultací:

30 minut - 300 Kč                                                                                                      60 minut - 450 Kč  

Měsíční balíček - 4 hod. (1 hod./týdně) - 1 500 Kč                                                Měsíční balíček - 8 hod. (2 hod./týdně) - 3 100 Kč                                                Měsíční balíček -12 hod.(3 hod./týdně) - 4 300 Kč 



Přečtěte si
Uživatel_5380118
10. 4. 2023 • 16:17

Děkuji ale k této paní bych nešla pro rady a řídit se podlé ní,?? Ani náhodou

illenne
27. 2. 2022 • 14:09

Tak rozhodně nemám chuť za něco takového platit. Nic nevidím, čím by mi byly rady od této paní prospěšné. S dcerami se nestýká, vnoučata nezná, za manžela má mladíčka, který je mladší než dcery a taková by mi měla radit. Ne, děkuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.