Koktovou dožralo zdražování! Drsný vzkaz premiéru Fialovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Koktovou dožralo zdražování! Drsný vzkaz premiéru Fialovi

Na kandidaturu ještě není pozdě
Na kandidaturu ještě není pozdě (archiv Blesk/CNC)

Ornella Koktová (28) udělá dost možná díru do světa! Svoje fanoušky totiž začala ládovat politickými názory a kupodivu má její počínání úspěch. Tak co takhle kandidatura na prezidentku?

Koktová se zostra vyjádřila k hrozbě války i drahým pribiňákům. Hledáte spojitost? Marně! Nicméně u mnoha sledujících jí to evidentně prochází. „Nevím, proč by se vojáci ve vlastním státě nemohli pohybovat dle libosti. Jasný, pojďme si tu rozpoutat válku s Ruskem, to Evropa potřebuje. A ty sankce? To myslíte vážně? Za co přesně? Až Putin zavře kohoutky, to bude srandy kopec,“ reagovala na vyjádření ODS, která chce Ukrajině darovat dělostřeleckou munici. 

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Kde se vzala od války asociace k pribiňákům, ví jen Ornella, nicméně na současné vládě nenechala nit suchou. „Tohle stálo tisícovku. Bez masa, bez smetany, bez vajec,“ lamentovala nad zdražujícími potravinami a připojila vzkaz i pro premiéra Fialu: „Pane premiére, budou si za vás moci lidé koupit pro děti pribiňák i bez počítání? Fakt je mi líto důchodců a obecně všech lidí v nouzi. Tohle je síla,“ rýpla si.

Řešení je podle ní nasnadě!  „Je to hrozný. Vím, že inflace drtí celý svět, ale vždyť by třeba stačilo nevyvážet naši energii do zahraničí, nechat ji u nás a nekupovat jinou z ciziny za draho,“ přesvědčuje svou sociální bublinu, o tom, že umí spasit zlý svět. Vlastně proč ne, do voleb zbývá ještě rok a na oznámení kandidatury není pozdě.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
28. 1. 2022 • 12:53

Je vidět, jak krmila Quentina, tlustý je, že má základ ve velkých tukových buňkách např. z blbých sladkých Pribiňáků

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.