Rival Krause v koncích: Proč tyhle osobnosti daly Dědkovi košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rival Krause v koncích: Proč tyhle osobnosti daly Dědkovi košem!

Honza Dědek
Honza Dědek (TV Prima, archiv)

Pořad 7 pádů Honzy Dědka funguje dohromady už 11 let, z toho rok je na televizních obrazovkách. Moderátor Honza Dědek (49) to ale s hosty nemá vždy jednoduché. Některé dokonce už roky přemlouvá, aby dorazili!

Usednout do křesla a být vystaven otázkám, na které člověk mnohdy neumí rychle zareagovat, není pro každého. To si Honza Dědek moc dobře uvědomuje. „Je tady spousta umělců, kteří nemají tenhle formát rádi, protože mají pocit, že nejsou dostatečně rychlí, vtipní, pohotoví a tak dále. Aspoň podle toho, co mi říkají,“  svěřil se Dědek pro web Super.cz.

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...

„Je to třeba Zdeněk Svěrák, Ivan Mládek, Pavel Vaculík, Stanislav Majer, Jaromír Dulava. Byl bych strašně rád, ale nevím, jak je přesvědčit a jejich rozhodnutí respektuju,“ dodal moderátor. Zatím má hostů v zásobě stále dost, ale přeci jen taková velká jména by uvítal s otevřenou náručí.

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.