Herečka Pogodová přiznala: VYHAZOV Z KONZERVATOŘE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Pogodová přiznala: VYHAZOV Z KONZERVATOŘE!

Sandra se zvládne otužovat i v létě.
Sandra se zvládne otužovat i v létě. (ara)

Pro svůj humor a pořádně prořízlou pusu je Sandra Pogodová (47) oblíbenou herečkou především ztřeštěných rolí. V mládí ji ale její prostořekost stála studium na konzervatoři a nemá tedy žádné herecké vzdělání.

ebelkou byla Sandra už jako malá holčička. „Od třetí třídy jsem chodila za školu. Šla jsem na konzervatoř proto, že tam nejsou zkoušky z češtiny a matematiky. Nejsem studijní typ. Byla jsem hyperaktivní, špatně jsem se učila a i z konzervatoře mě vyhodili,“ prozradila herečka v show 7 pádů Honzy Dědka s tím, že za to mohla její prostořekost a bojkot absolventského představení.

Přesto o role nemá nouzi. „Já si požádám nahoře a ono to vyjde. Chci nějakou malou roličku, šest sedm natáčecích dnů. Za týden mi zavolali, že mají pro mě epizodní roli – šest natáčecích dní. Pak roličku ve filmu, dalších šest natáčecích dní,“ pochlubila se Sandra. Na její historky se můžete podívat dnes ve 21.35 na Primě.

Finková s Pogodovou dostaly padáka v Rozhlase! Asterová to ustála

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.