Honza Dědek bude táta! Zazní i svatební zvony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Honza Dědek bude táta! Zazní i svatební zvony?

Honza Dědek chce být tatínkem.
Honza Dědek chce být tatínkem. (Blesk)

Čerstvý padesátník Honza Dědek, který moderuje 7 pádů, se chystá radikálně změnit svůj dosavadní život! K narozeninám si přeje být tátou. Dočká se česká populární scéna další snové svatby a radostné noviny?

Honzu Dědka dělá šťastným nejen práce, posledních pár měsíců je to hlavně krásná přítelkyně Tereza, se kterou se seznámil přes pejsky. V rozhovoru pro iDnes.cz se rozpovídal o rodinné vizi. 

„Já už jednu romantickou svatbu za sebou mám a na druhou stranu se nemusím znovu ženit. Ale jsem schopný to Tereze dopřát, když bude hodná,“ prozradil s úsměvem na rtech bavič. Co by si ale přál, je vlastní potomek. Redakci samozřejmě zajímalo, jestli už se něco peče. „Nevím, jak to máte vy. My děti tedy úplně nepečeme. My naopak máme rádi, když tomu nějak pomáhá příroda. Co chcete slyšet? Jestli jsme těhotný? Nejsme. Jestli chceme děti? Ano, chceme. Jestli máme nechráněný sex, aby vzniklo dítě? Ano! Jestli se modlíme k přírodě? Ano. Zapalujeme svíčky? Ne," odpověděl pohotový bavič s humorem jemu vlastním.

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
magie
6. 7. 2022 • 14:54

Další eDbil, který si udělá vlastní vnouče, chudák dítě.

Alva
6. 7. 2022 • 10:08

On má 50 a chce být otcem?, svět je opravdu naruby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.