Podváděná manželka Saláka skřípe zuby! Na mě nikdo kydat nebude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podváděná manželka Saláka skřípe zuby! Na mě nikdo kydat nebude

Míša je v Dubaji, Alexander by se měl brzy balit do Švédska.
Míša je v Dubaji, Alexander by se měl brzy balit do Švédska. (Koláž BleskSport)

Je to jen pár dní, co médii oběhla zpráva o pěkném Silvestru hokejové Sparty, který měl vyeskalovat návštěvou manželky Saši Saláka přímo v bordelu, kde si užíval s ostatními hráči. Následovat měla hádka na ulici, vyhoštění Saláka z bydla a úprk manželky do Dubaje. Ta se však teď nečekaně tvrdě ohradila!

„Dubaj jsem neplánovala, já neplánovala dovolenou vůbec. Tohle bylo rozhodnutí z hodiny na hodinu. Tahle dovolená je tak trochu útěk před realitou. Vypnout, nemyslet a načerpat sílu,“ napsala Saláková na Instagram. Vyjádření nasvědčovalo tomu, že v páru, který vychovává pět dětí, není všechno v pořádku, minimálně není v pořádku místo, kde Salák tráví čas bez manželky. Míša ale vidí věci jinak.

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video se připravuje ...

„Manželka neutekla ani před mužem, ani před Spartou. Utekla, protože potřebovala sluníčko, moře, teplo. Klid. To je celý. Hned jak budu moct, popíšu jak to bylo. Tuhle špínu na sebe a Sašu házet nenechám.Na mou rodinu, mé manželství a mého muže nikdo s*ačky házet nebude,“ vzkázala zlým jazykům. 

Podle očitých svědků na ulici před nejmenovaným domem s lehkými dívkami šlo přímo o antré hodné Oscara, bude ještě zajímavé sledovat, jak pár zahraje celou kauzu do outu. 

Modelka Kristýna Kubíčková: Proč jsem si nechala upravit prsa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.