Hokejista Salák postavil sídlo na Bali: Vítejte v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hokejista Salák postavil sídlo na Bali: Vítejte v ráji!

Gólman hokejového nároďáku Alexander Salák (31)
Gólman hokejového nároďáku Alexander Salák (31) (Foto Profimedia.cz)

Devět arů rejže za námi nám říká pane. Takhle se gólman hokejového nároďáku Alexander Salák (31) s manželkou Míšou (30) chlubili přesně před rokem, když na cestě kolem světa navštívili Bali.

Zemědělci se z nich ale nestali. Na ostrově v Indonésii si totiž nechali postavit moderní sídlo. Ano, sem budou Salákovi se svými čtyřmi ratolestmi létat, aby se ohřáli po sezoně, kterou tráví v mrazivém Novosibirsku. „Vítejte v ráji. Máme hotovo,“ zvěstovala paní Saláková vítězoslavně na Instagramu. „Překrásná, designová vila, v klidné oblasti uprostřed rýžového pole, pět set metrů od oceánu,“ popsala baráček, který prý leží nedaleko letoviska Changgu.

A Pozor, k Salákovým se můžete vypravit na návštěvu! „Vila je připravená a čeká na první hosty. Strávíme tam celý měsíc hned po skončení hokejové sezony, zbytek času je k dispozici,“ láká zájemce paní domu. A cena? Za jednodenní pronájem zaplatíte 260 dolarů, tedy v přepočtu asi 5400 korun. Když však dáte dohromady partu osmi lidé, které baráček pojme, rázem je to jen 680 kaček na hlavu…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.