Kuchařové znechucení z Brzobohatého: Táňa vrací úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařové znechucení z Brzobohatého: Táňa vrací úder!

Manželé Brzobohatý a Kuchařová šli s pravdou ven: První slova o rozchodu!
Manželé Brzobohatý a Kuchařová šli s pravdou ven: První slova o rozchodu! (Marek Pátek)

Zpočátku to vypadalo, že jejich rozvod proběhne v klidu a míru. Nové skutečnosti ale Miss World roku 2006 Taťánu Kuchařovou (33) nadzvedly ze židle. Takhle vzteklou jsme ji snad ještě nezažili!

Všechno bylo na dobré cestě. Taťána Kuchařová (33) i její manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (38) vydali na sociálních sítích společné prohlášení o rozpadu jejich vztahu. Pak se ale modelka dozvěděla, co všechno Ondřej médiím navyprávěl. A jako bonus Táňu dorazily společné fotky jejího muže s milenkou Zuzanou Pilnou (30).

Podle Ondřejových slov z úterního rozhovoru pro pořad Showtime spolu s Taťánou nežili už půl roku a oba měli své vlastní životy. To bylo pro modelku velkým překvapením. „Jediné, co k tomu můžu říct, je to, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo a je to pro mě pochopitelně veliké zklamání v člověku, kterému jsem věřila,“ pronesla hned ve středu blondýnka.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

Podle modelčina proslovu to vypadá, že si Brzobohatý našel milenku ještě v době, kdy s Taťánou žil. A koneckonců to byl právě on, který Kuchařové navrhl, že půjdou od sebe. A očividně pro to měl jasný důvod.

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
27. 12. 2021 • 13:09

Jistě na krásu ženy máme rozdílné názory,,, ale fešanda to je :Toto ale není navěčnost i přes moderní kosmetické úpravy a co dál v životě...???Ona také ve svém levlu si nenabrkne tzv. Frantu s Kolbenky potřebuje ke svému životu nadstardantní zabezpečení a pak i třeba potomka, ale vše ve vyšší úrovni

jity
26. 12. 2021 • 09:31

Tak úplně hloupá mi zase tak nepřipadá, ale také nechápu jak mohla vyhrát Miss World. Čelo má do poloviny hlavy, jinak je to normální holka, kterých jsou tucty. Brzobohatý už měl jednu manželku a tam to také skončilo bez dětí. Ty holky obě děti chtěly a jemu to nějak nejde a nebo nechce. Souhlasím s tím, že je nadaný.

-bello-
25. 12. 2021 • 14:19

Kuchařová je hloupá holka a nechápu, jka mohla být vybraná jako Miss World.Vizáží je něco mezi chlapem a ruskou brežněvovskou údernicí.
Brzobohatý je milý kluk , je nadaný a je normální. S tanečnicí si asi moc ale nepomůže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.