Josef Abrhám: Zůstat navěky v některém snu. To by nebyl špatný odchod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Josef Abrhám: Zůstat navěky v některém snu. To by nebyl špatný odchod

Josef Abrhám na pohřbu manželky Libuše
Josef Abrhám na pohřbu manželky Libuše (David Kundrát)

Dvaaosmdesátiletého herce si vzal k sobě starostlivý syn Josef, který žije nedaleko Brna. O Josefa Abrháma, kterého smrt milované Libušky (†68) logicky zdeptala, se tam příkladně stará celá rodina. Jenže ...

Blíží se totiž Vánoce a ty budou pro Josefa Abrháma bez diskuzí emočně sakra náročné. Abrháma, který trpí problémy se srdcem a poruchou termoregulace, bude podle všeho tížit zejména nekonečné prázdno, které zůstalo po zemřelé manželce.„Pepa je hrozně hodný a citlivý kluk. Bojím se o něj. Byl na Libušku strašně fixovaný. Ti dva byli dokonalý pár. Patřili k sobě. Měli oči jeden pro druhého," strachuje se o něho na webu CNN Prima News Jiří Krampol, který sám přišel také o manželku.

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou v jejích rodných Šlapanicích

Video se připravuje ...

Jak konkrétně tohle těžké období prožívá samotný vdovec se vzhledem k jeho pověstné mlčenlivosti nedozvíme, čerpat tak můžeme jen z rozhovoru, který poskytl před lety. „V mém případě je můj ročník výroby už bohužel vražedný. Když je mi psychicky opravdu zle, úplně nejhůř, když už to nejde dál, tak osvobozující je rezignace," prohlásil tehdy populární herec, načež posléze dodal: „Klidně se ale může stát, že už se ráno nemusíte probudit. Někdy bych byl za to i docela rád. Zůstat navěky v některém snu. To by nebyl špatný odchod."

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
31. 12. 2021 • 14:05

Článek o panu Abrhámovi se nevyhnul "moudrostem" člověka zcela opačného. Krampol, jenž již nemá co nabídnout, je opravdu otravný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.