Smolařka Gottová (48): S Českem má Dominika utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smolařka Gottová (48): S Českem má Dominika utrum!

Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně.
Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně. (David Kundrát, archiv)

Zahraniční život nejstarší dcery Karla Gotta (†80) se vyvíjí jinak, než si Dominika Gottová představovala. Cílem jejího návratu do rodné země manžela Tima Tolkkiho (55) bylo dát se po pracovní i osobní stránce dohromady -  ve Finsku je ale převážně sama, a tak její existenční i osobní rekonvalescence rozhodně nejde podle původního plánu... 

Náladu jí měla zvednout poslední cesta do Česka v tomto roce, kterou si naplánovala. Jenomže i zde nastaly u Dominiky již téměř typické komplikace… Finsko jí mělo zajistit klid, který v Česku kvůli popularitě svého tatínka i svým eskapádám nenacházela. Realita ale nemohla být dál od jejích představ.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

V první řadě počítala s tím, že návratem slepí uvadající manželství s Timem Tolkkim. Jenže se přepočítala. Tolkkiho hudební nabídky v Americe se přehouply i do následujícího roku, a tak je Dominika ve Finsku na vše sama a změna ne a ne nastat. Dominika se tedy rozhodla před koncem roku vrátit do Česka, kde má svou maminku i kamarády.

Magazín Sedmička ovšem poskytl informace od zdroje z blízkého okolí Dominiky, jenž tvrdí, že Dominika přehodila výhybku a na manžela nyní pěje samé ódy. Dokonce by měl být Timo momentálně s ní, ačkoli jeho facebookové příspěvky naznačují, že ve Finsku nebyl pěkně dlouho… I přes údajné shledání měla Dominika naplánovanou cestu do Česka. Jak napsal výše uvedený magazín, letenku jí měl uhradit italský kamarád Gabriel.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...

I v tomto případě se okolnosti změnily. Tento kamarád, o němž se v minulosti spekulovalo jako o milenci, totiž onemocněl covidem-19, a dokonce je nyní v nemocnici. Zároveň si Dominika uvědomila, že po příjezdu do Česka by se nevyhnula karanténě, jelikož nemá ukončené očkování. Rodnou zemi tak Dominika zřejmě navštíví až v příštím roce.



Přečtěte si
mord
11. 12. 2021 • 01:08

Copak stará šmudlo bellmeku. Ty máš ráda ulhané alkoholičky a líné fetky? tak to určitě není překvapení užvaněná nulo svůj k svému

Kalfasbimbas
10. 12. 2021 • 15:38

Je zbytečné a únavné o takové bezcharaktérní a problémové osobě vést jakoukoli debatu.Jen se zde budete zbytečně dohadovat a stresovat a ,,nulová královna” Dominika by chtěla jen výhody a zisky druhých.Škrtám tuto ,,nulu” z mého seznamu lidí. Pochopils ? O.K.

-bello-
10. 12. 2021 • 10:28

14TONY
-------

řekla bych, že český národ hlavně živí teď Ivanu. Její filmový doják o své péči o Boha popíku , protěžovaného Gotta a těžce cenzurovaná kniha o slávě.
To je šílený, jak fanky a " národ " (jen některá jeho část zblbly ).

Dominiku bych nechala na pokoji. Nikdo ji neživí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.