2 roky po smrti Gotta: Dominika nenechala na Ivaně nit suchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

2 roky po smrti Gotta: Dominika nenechala na Ivaně nit suchou

V rodině pozůstalých po Mistrovi začíná být pořádné dusno. Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika (48) se pustila do Ivany (45). A to pěkně zostra! „Ivana o mně šíří lži," tvrdí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
06. 10. 2021 23:20

rybacinka
madam, s IQ Ivany Gottové, nebo Gotta se zápasit fakt nedá a s jejich fan klubem taky ne! .
A nevytahujte na mě známé schéma " my, oni , ostatní ... , protože smečem po vás ihned teď chci - z těch zmiňovaných vzdělaných vyjmenujte ty , kteří slintají blahem nad mozkovnou Ivany . A ihned vyjmenujte členy Mensa, kteří neřeknou víc, než že jako pěvec Gott dobrý, zbytek elektrikář. /bez urážky konstatování/

Nestrkejte tedy hlavu do oprátky a vždy mluvte za sebe.
A protože mi přijde, že se podceňujete a tím pádem musíte mít vzor svého života , dávám radu: vykašlete se fan kluby , važte si víc sama sebe.Ale jak, na to si zajděte k psychologovi.
A už končím debatu.

-bello-
05. 10. 2021 22:37

to :fany22
výpočet byl hypotetický, navíc dnes už to dávno není 1 miliarda . , kterou vlastní , nýbrž mnohem, mnohem víc!!!

Omyl !
Pokud je závěť sepsaná a jsou uvedeny důvody, pak má přednost a musí se jí řídit! Tedy teoreticky všechny po 200 milionech.Pokud ze zákona, tak ona 500 a děti po 125 milionech.Bez rozdílu.

Já tady nejsem od toho, abych "pomáhala " Dominice.Já si tady říkám svůj názor.Nemám ho omezený ani penězi, ani žádným fan klubem .
Víc k tomu taky nic nemám.
Gottovi se povedla doopravdy jen ta pěvecká kariéra. Z holek intelektově ani jedna a vzhledem snad to časem zachrání jen ta Šarlota. Gott žil bouřlivě, byl okouzlen velkým světem, byl posera a ke stáru se vžil do imáge světce (a Ivana byla jeho světice) . .

Větší kult než Gott je tady ještě Havel.
Obojí je pro inteligenty pecka!

fany22
05. 10. 2021 23:26

Já se s Vámi opravdu nemíním hádat, navíc o penězích Gottových. Ale věřte mi, prosím, že k rozdělování, ať už ze zákona, nebo na základě poslední vůle, tedy na 5 nebo na 4 díly, je jen ta polovina zemřelého. Ta žena není závislá pouze na tom, jestli jí muž něco odkáže nebo ne. Prostě tu polovinu má jistou, neboť to nabyli za společného života. Vím to jistě.
Dobrou noc.

-bello-
06. 10. 2021 00:20

SJM má různé režimy.
Ale dobře, polovina je Ivany.
Děkuji

rybacinka
06. 10. 2021 03:12

Panebože, čo ste vy zač? Viete vy koľko ľudí tu sa dobre učilo, má aj niekoľko vysokých škôl, postavenie, a vôbec nikto sa nenazýva inteligentom a pod. Vaša inteligencia sa k inteligencii pani Gottovej a jej detí ani nepribližuje. Inteligentný človek by sa nikdy nezaoberal a nemárnil život takouto činnosťou, ako vy. Vzdelanie a prirodzená
inteligencia sú rôzne pojmy. Vaše "údaje" sú len vaším výmyslom, prianím. Stačí za všetko uviesť 2 cesty na Východ!!! Sústavné cesty, a nielen na Východ. Rozumný človek si vie predstaviť, čo to u nej obnášalo. Nielen cestovné, ale pobyty v drahých hoteloch, stravovanie v luxusných reštauráciách. Keď v súkromnej firme vykonáva nutné práce cudzí človek, tak je zamestnaný, keď túto istú prácu prevezme niekto z rodiny, tak je v "domácnosti"? My sa zaoberáme rodinou pána Gotta, pretože nám niečo dal a považujeme si za povinnosť rodinu chrániť. To znamená, že máme dobré úmysly. S akými úmyslami ju sledujete vy, ktorá ho nenávidíte?

Labello
05. 10. 2021 12:26

jezibababa: Cenu, kterou jste vypočítala, je sen, ale realita je daleko vyšší a ve své podstatě velmi smutná. Pobyt v domově pro seniory a zvlášť pokud jde o jednolůžkový pokoj začíná na dvaceti tisících (a to ještě nejde o Prahu). Platí se zvlášť ubytování a strava a pak balíček služeb - kam spadá právě jednolůžkový pokoj. Většina seniorů na ty astronomické částky se svým důchodem nedosáhne, rozdíl k úhradě je pak na rodině. V případě, že na to rodina nemá, doplácí rozdíl stát, ale pochopitelně ne na jednolůžkovém pokoji, ale třeba na šestilůžkovém. Pro Dominiku by mělo být otázkou cti, aby se sama postarala o svou maminku a umožnila jí důstojný život, ale zřejmě došlo při její výchově k několika zásadním chybám a Dominika se tak mylně domnívá, že se nejen o maminku, ale i o ni samotnou musí postarat někdo druhý.

jity
05. 10. 2021 12:57

Nevím kde berete cenu, ale mám příbuzného, který má dvoulůžkový pokoj oddělený paravánem. Neměl nijak závratný důchod a přesto mu ještě vypočítali na kapesné. Děti nedoplácejí nic, je to v Plzni. Prostředí nové a komfortní.

-bello-
05. 10. 2021 12:06

to: rybacinka
víte, když na mě protistrana zde na diskuzích přijde s pojmem "závist " vím, že něco falíruje ! A bývá to většinou projekce. Vysvětlovat by to nemělo asi cenu. Zdá se, že vidíte v dědictví jen peníze, ale spravedlnost ne. Během dětství Gott odsunul Dominiku stranou a když umíral, tak taky! A bál se skandálu , že kdyby ji vydědil a nedal nic Ivana by pak měla peklo s médii i s ní.S Dominikou Ivana nevycházela ( ani já bych s Dominikou nevycházela! ) , ale v životě bych nikoho neokradla. A to stalo.Dominika podepsla ve stavu nouze , když hasila dluhy svého manželství , tedy i svého muže a vzdala se dědictví!
Gott měl velmi dobře zmapovaný svůj majetek a všechny svoje finanční produkty a věděl, jak na tom je.Ivana to věděla taky.
Mohu souhlasit s tím, že do Dominiky investoval plno peněz, ale spravedlivé to není, byl mocně pod pantoflem Ivany. Věřte, že Ivana není ten cukrkandl, jak se veřejnosti jeví.
A pro hypotetická úvaha :
1 mld. tehdy ( dnes už víc ) = 1000000000 : 5 (1 manželka + 4 děti v matrice ) = 200000000.Tj. 200 mil.Kč každá.
To je hypotetická spravedlivá částka, bez toho, že by Dominika měla další práva.
Pokud za života vyplýtval na Dominiku těchto 200 milionů na auta, cestování 2 x na Východ , pronájem na rok v Česku / nikoli koupi/ bytu , sem tam dárek, sem tam nějaký dluh, říkáte, pak souhlasím.Vybrala si předem. Pokud 200 mil. za ni neutratil , pak něco zbylo a to jí měl dát a měl by pokoj.

A protože mám víc, než potřebuji, nehovořím já o majetku jako takovém.Hovořím pořád jen a jen o spravedlivém aktu a také o tom, že Dominika bojuje nejvíc s pocitem křivdy.

A mimochodem a s důrazem !!!!
Ivana Gottová k té pozůstalosti nepřispěla ani korunou.
Ta ženská nikdy soustavněji n e p r a c o v a l a ! Od 18 let stihla pár pracovních krátkých epizodek.Např 2 roky , jako au pair ,cca 1 rok jako sestra v SANOPZ, chvíli v Karlových Varech, jako společnice , chvíli u produkčního Lichtenberga, jako holka pro

-bello-
05. 10. 2021 12:13

dopisuji k mému komentu
to: rybacinka :
Chvíli pracovala u Lichtenberga jako holka pro všechno, pak díky Gottovi nenadaně uváděla v TV Prima cca 3 x do týdne, fyzicky cca 1 hod. i s přípravou a pak se 2 x nenadaně mihla v muzikálu.
Na to, že měla chovy a hospodyně pracovně by její kariéra od 18 let do 45 let vydala na cca cik cak odpracovaných 6-8 let

jity
05. 10. 2021 12:20

Jak vy víte, že něco podepsala Dominika ve stavu nouze. Já to nevím a ani jsem to nikdy neslyšela. Je mi to takřka jedno, byla to snad jen jejich věc. Možná jste u toho přímo byla.

fany22
05. 10. 2021 20:44

Bello, v tom výpočtu se mýlíte. Polovinu dědí manželka. Měli společné vlastnictví (neplést s rozvodem, kde je navíc podepsaná předmanželská smlouva), tedy na pět dílů ( 1+4 děti) se dělí až ta druhá polovina, tedy dle Vás těch druhých 500 milionů. Já tu celkovou částku neznám, nikdy jsem se nezajímala o to, kolik po Gottovi zůstalo. A dovolím si tvrdit, že nikdo z nás u notáře při pozůstalostním řízení neseděl.
A nevíme ani, kolik do ní a do Zacpalové Gott celkem investoval. Dle mě opravdu hodně, a nikdo to snad nemůže považovat za běžné. A bylo by absurdní to úplně přejít a neošetřit nějakou dohodou.
Tím bych asi skončila.

Za podstatné považuji, jak se KG rozhodl. Nepochybně věděl, proč. Nechci ani připomínat, že rodič může za nezřízený život potomka vydědit (s tím, že existuje nějaká nepominutelná částka). A za nesvéprávného ho nikdo soudný považovat nemůže. Neřešil to až v posledních nejtrýznivějších měsících.

Chování Dominiky je dlouhodobě příšerné, a tím, že bude obesílat bulvár pomluvami na Ivanu, tím ji určitě nepřesvědčí k nějakému aktu milosrdenství. Spíš naopak. Je nešťastná, ale taky velmi poškozená. Už by měla konečně pokusit normálně žít. Jiná cesta není.
A v tom to právě je. Ona nechce. Nelitujte ji tolik. Tím jí nepomáháte. Naopak.

jardavozembouch
05. 10. 2021 10:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jezibababa
05. 10. 2021 08:15

Podívala jsem se na stránky domova, v němž paní Zacpalová žije. Sečetla jsem náklady na ubytování v jednolůžkovém pokoji (včetně úklidu, praní prádla, topení, vody a pod.) a náklady na stravování 5x denně (včetně tzv. druhé večeře, kterou mají diabetici - nevím, zda paní Zacpalová touto nemocí trpí, ale to není podstatné). Celková částka za vše výše uvedené činí 11.340,- Kč. Čím se Dominičina matka po ukončení kariéry tanečnice živila, že nemá na takovýto poplatek? Spíš mi připadá, že pětitisícový příspěvek Karla Gotta paní Zacpalové byl jakýmsi přilepšením než úhradou základních životních potřeb.

rybacinka
05. 10. 2021 02:14

- bello - Pravopis je v pořádku a všechno toto, a ještě mnohem více!, si plně zaslouží. Otci dělala ve světě a dělá jen velkou ostudu, způsobila mu svým chováním hodně zla v živote. Klidně ji mohl za nezřízený život vydědit. Svůj podíl si ale s největší pravděpodobností vyčerpala (možno i přečerpala) dávno za jeho života. Byla a je velmi náročná. Také v nezamestnanosti si neodoprela alhkohol, dobré jedlo, jízdy taxíkem... Podporoval ji - s matkou a manželem celý život finančně, materiálně - my např. ani nevíme, o kolik aut se jedná... Cestovávala na druhý konec zeměkoule (Japonsko, Čína) jakoby to bylo za rohem, navštěvovala drahé koncerty. Bylo by velmi důležitá informace, jak dlouhý čas za život pracovala, když se nedávno vyjádřila, že manžel není schopen ji zajbezpečit - tohle v dnešních časech chtěla od manželstva.
Teprve nyní v nemoci ji otec požádal, aby se konečně postavila na vlastní nohy. Při stavu 0 jí dal 6 mil. na restart života, a ona znovu vše promrhala. Neumí se postarat o mámu, dokonce ani o sebe, a odvažuje se otevřít ústa proti tomu, kdo jí pomáhá? Drzost nejvyššího kalibru! Přijít 4 x o střechu nad hlavou, 3. x se vrátit tam, kde nebyla schopna žít - to je už úplný nerozum. Zato vy často každého nazýváte blbcem, slizounem, neschopným nepravdivo... bez důvodu, a to je velký rozdíl. To je mnohem horší chování. - bello - je značka nespravedlnosti, závisti.

rybacinka
05. 10. 2021 00:30

Nemůže být pro rodiče větší trápení, než
když se dítě neumí uplatnit v životě. To znamená,
že tím největším otcovým trápením jste vy.
Těžkým závažím rodiny po celý život.
A co tu píše uschi (ženské křestní jméno) - musel
by být blázen, kdyby udělal tak, jak mu kážete Vy. A to on naštěstí není.

-bello-
04. 10. 2021 23:45

No hlavně, že z dnes už víc, jak 1000 milionů podporuje Gott tchýni Blanku, matku své Ivany! Hezky na jednu hromadu to nechal Ivanku sesypat.
----
Dyť je to hrozný!
Ta Ivana na tom sedí a není jí to hanba !

14TONY
09. 10. 2021 17:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hanainge
04. 10. 2021 21:28

Výše uvedený článek částečně je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Že Ivana Macháčková lže a že nechala padělat knihu Karla Gotta “Má cesta za štěstím” taky je pravda.

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

AliAlice
05. 10. 2021 09:49

hanainge...jak je vidět,rapl je zase v akci...už se běžte babo léčit...

14TONY
09. 10. 2021 20:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.