Královnino okolí rozjelo plán Čistka: Alžbětě škrtají program! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Královnino okolí rozjelo plán Čistka: Alžbětě škrtají program!

Strach o královnu?
Strach o královnu? (archiv)

Poté, co královna Alžběta II. (95) musela minulý týden strávit noc v londýnské nemocnici krále Edwarda VII., vypukla v Buckinghamském paláci panika. Personál vladařky se sice obává o její zdraví, ale ještě větší hrůzu má ze seškrtání nabitého programu britské panovnice.

Královna je totiž jako pacientka dost neukázněná a chce dál pracovat. Sir Edward Young, její tajemník, je už tak pod palbou veřejnosti, že o zdravotním stavu své nadřízené nedostatečně informuje, teď byl navíc vyzván, aby byl »nemilosrdný« a omezil královnin program na nezbytné minimum.

Dcera Kateřina je symbolem česko-britské spolupráce, řekl Zeman Alžbětě II.

Video se připravuje ...

Úředníci už ke snížení královniny agendy vypracovali 12měsíční plán, který nazvali akce Čistka. Jeho součástí je dokonce i tak vzdálená událost, jakou budou červnové oslavy 70leté Alžbětiny vlády. A co sama královna? Podle jejího okolí nejraději tráví večery s nejmenovanou kamarádkou, se kterou sledují televizní seriály. Jediné, co opravdu na příkaz lékařů omezila, je její oblíbený gin a návštěvy kostela.

Ikonické outfity britské královny Alžběty II.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.