Porod v koupelně a radost! Královna jásá z dalšího přírůstku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Porod v koupelně a velká radost! Královna jásá z dalšího přírůstku

Královna Alžbětu má desáté pravnouče.
Královna Alžbětu má desáté pravnouče. (EPA)

S královskými miminky se poslední dobou roztrhl pytel. Po princezně Eugenii porodila aktuálně i nejstarší vnučka britské panovnice Zara Tindallová (39). Na svět přivedla už třetího potomka.

Po dvou dcerách se podle webu idnes.cz s manželem Mikem Tindallem (42) konečně dočkali syna. Pojmenovali ho Lucas Philip. Známý hráč ragby pak otevřeně přiznal, že byl porod překotný a syn přišel na svět v koupelně. Podle novopečeného tatínka se vše seběhlo velmi rychle a jejich kamarádka, která byla u nich doma, poznala, že to do nemocnice nestihnou. „Tak jsme běželi do posilovny, vzali matraci, s tou jsme běželi do koupelny, připravili ručníky a šli na to. Porodní asistentka, s níž jsme se měli setkat v nemocnici, naštěstí nebyla daleko a dorazila právě včas, druhá porodní asistentka přijela krátce poté, co jsme uviděli hlavičku,“ dodal.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

„Zara a Mike Tindallovi s potěšením oznamují, že se jim narodilo třetí dítě, Lucas Philip Tindall,“ uvedla mluvčí páru s tím, že miminko se narodilo v neděli 21. března a vážilo 3 740 gramů.

Alžběta II. se tím pádem dočkala už desátého pravnoučete! 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.